Tomazi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant i nie wiem jaki sprzęt w nim siedzi. Mam 2glosniki z przodu +2 gwizdki do tego 2 z tyłu i sub +zmieniarka(bez kieszeni) w bagażniku. Po pierwsze czy to system bose?? Po drugie to wszystko jest już trochę doje..ne i chciałbym zrobić temu reanimacje bo coś tam gra ale charczy i w ogolę gra gownianie! Jakie tam wsadzić głośniki?? Czy mogę gdzieś dostać kieszeń do zmieniarki?? bo ktoś byl w takiej sytuacji jak ja i ją wyciągnął i teraz muszę sie bujać żeby znaleźć. Czekam na jakieś sugestie. Pozdrawiam
jihad Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Jak przy właczaniu radia wyświetla się napis Bose to masz. Dodatkowo na maskownicach głośników jest napis. Prawdopodobnie masz jednak 8 głośników + sub (z tyłu są aktywne, dwudrożne, dlatego 8 nie 6). 1. Jakie masz radio? 2. Magazynka szukaj na allegro.
Tomazi Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Niestety przy odpalaniu radyjka nie ma takiego napisu. Radyjko to delta. A co tam w ogóle siedzi?? Jaka moc, średnica??? Chciałbym wsadzić to samo co jest.
jihad Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Radio jest 2x20. Z przodu masz 4 głosniki zapięte na te dwa kanały. Tył jest aktywny - zdaje się przy lewym głośniku masz wzmacniacz. Rozmiarów nie znam - szukaj na forum albo zdejmij tapicerkę drzwi i zajrzyj.
Tomazi Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 Jutro to rozbiorę i zobaczę co tam siedzi. Dzięki
morsdicti Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 a jak ja mam w B5 seryjnego Chorusa (bez opcji zmieniarki CD) i również mam z przodu w drzwiach 2 głośniki + 2 sykacze a z tyłu w drzwiach też 2 + 2 sykacze to jak to jest podłączone też jest tył aktywny ? w 1998 roku były takie cuda ?
Rekomendowane odpowiedzi