marszall Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Również mam dziurę w wężu, z tym że posiadam silnik AVF i u mnie jest to wąż nr 8E0 145 834 AR. Za cholerę nie mogę znaleźć tej części na Allegro, ale od jednego mechanika słyszałem, że wąż od Passata lub Superba z nr 3B0 145 828 G również pasuje. Cena nowego węża od Paska to niecałe 400zł, więc mógłbym trochę zaoszczędzić, ale jest ryzyko, że jednak nie będzie pasować Co o tym myślicie?
MAGIC87 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 powiem ze jestem w szoku ile to kosztuje... wczoraj zakladałem turbo z BRD i koncówka ta metalowa nie pasowała. pytał sie mnie czy tniemy i zakladmy opaske... myslalem ze jakby co to ze 200 zł to kosztuje . jezeli masz dziure to mozesz wlasnie rozciac załozyc kawałek rurki z kwasówki i skrecic opaskami takimi jak te http://fmic.pl/product.php?id_product=79
Proof Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Również mam dziurę w wężu, z tym że posiadam silnik AVF i u mnie jest to wąż nr 8E0 145 834 AR. Za cholerę nie mogę znaleźć tej części na Allegro, ale od jednego mechanika słyszałem, że wąż od Passata lub Superba z nr 3B0 145 828 G również pasuje. Cena nowego węża od Paska to niecałe 400zł, więc mógłbym trochę zaoszczędzić, ale jest ryzyko, że jednak nie będzie pasować Co o tym myślicie? Też szukałem takiego rozwiązania,byłem z Skodzie,sprawdzaliśmy i nie pasuje wąż,kupiłem za 650zł po rabacie w ASO i święty spokój.Ciąć i wsadzać rurkę to można w Poldku a nie Audi.
Rekomendowane odpowiedzi