Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zmiana radia i panelu klimatronika?realne?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu myśle żeby wstawić sobie radio Symphony do swojego A4 - u mnie wygląda to tak :

img0098xu1.jpg

...a chce aby było tak ...

img0305jx4nl0.jpg

Pytanie :

1. Mam "grzane d*py" czy dało by rade podpiąć je pod nowszy ten klimatronik ? Czy nowszy klimatronik wogóle podejdzie ?

2. Mam zestaw audio Nokia i da rade wstawić Symphony zamiast starego radia ?

3. W przypadku takiej przebudowy musze nabyć cały duzy "kosz" taki jak pod navi ?

4. Opłaca sie taka operacja czy nie ma sobie co dupska zawracać ? Jest duzo za duzo komplikacji co moze odbić sie w dalszym uzytkowaniu auta ?

Opublikowano

kiedys jakas firma z krakowa (kurcze nie pamietam nazwy)

krzyknela mi za duze navi razem z przerobka panelu 2 tys

moim zdaniem to sie ni jak nie oplaca...

Opublikowano
  • Autor

kiedys jakas firma z krakowa (kurcze nie pamietam nazwy)

krzyknela mi za duze navi razem z przerobka panelu 2 tys

moim zdaniem to sie ni jak nie oplaca...

Ale przeróbka ze zmianą gratów -plastików , przelączników itp ?

Widziałem podobne oferty na allegro , ale oni wsadzali stary panel klimatronika w miejsce popielniczki i nad to wkładali Rns-e :chytry:

Z drugiej mańki mam przenośne Nuvi w aucie i stała nawigacja jest mi tak sobie potrzebna :przebiegly: [br]Dopisany: Grudzień 09, 2007, 10:49:39 _________________________________________________http://www.allegro.pl/item276383738_audi_a4_nawigacja_z_montazem_montaz_nawigacji_.html

Tutaj kolesie przerabiają , ale efekt mało przekonujący jak dla mnie :confused4:

Jest jeszcze jedna przyczyna przebudowy konsoli ..Chce okuć całe wnętrze w carbony z RS4 a wiadomo ze jest tam ramka górna koło "awari" , popielniczka i ten pierół koło lewarka zmiany biegów . Bez zmiany srokowej dechy bede mógł wymienić tylko listwy na desce i drzwiach ;(

Opublikowano

tak, to byla kompleksowa przebudowa ze wszystkim

Opublikowano

kOlego daruj sobie - wysokie koszty nieswpólmierne do korzyść ... no może jakbyś myślałeł nad navi to co innego ale to jeszcze drożej choć wówczas mamy "na pokładzie" stację multimedialną.

Opublikowano
  • Autor

Chyba macie racje . Wyluzuje sie z Symfoni , a pomysle nad wadami i zaletami RNS-e .

Tylko głupio mieć dwie navi w jednym aucie :disgust:

Opublikowano

raggaman wad poza ceną w RNS-E to ja nie widzę... :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ja to nie wiem jak jest z dokładnością mapy w Rns-e :mysli: [?] Ale co ta navigacja jeszcze potrafi i co przydało by sie do niej dokupić by było opłacalne i na wypasie ?

Opublikowano

przede wszystkim do Ciebie musiał byś dokupić CAN adapter (wszystko jest napisane w moim poście o RNS-E) , a myśląc o rozbudowie to adapter multimedialny + DVD

Opublikowano

Łukasz jest jedna - brak punktów POI a pozatym jest to świetna zabawka. Cena za samo navi do tego co oferuje też nie jest specjalnie wygórowana.

Opublikowano

POI są (nie ma fotoradarów i POI w PL nie jest tak dobre jak na zachodzie ale są, przecież można nawet szukać POI po numerze telefonu...) i co Ty na to ? :D:wink4:

• 2 lata później...
Opublikowano

mam pytanie jak sie odnosi wymiana klimatronika chcę mieć taki jak na 2 fotce a mam ten na pierwszej chodzi mi o samo podłączenie wiem ze trzeba mieniać plastiki i tunel

czy kostki pasują p&p do klimatronika i jak jest z kostkami od awaryjnych i przeciwmgielnych