Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 ALT] Moja karoca :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
No pewnie TEŻ piano... :whistling::cool:

dokladnie :whistling::wink:

---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 23:20 ----------

scaled.php?server=801&filename=dsc03878u.jpg&res=landing

coś takiego... :decayed:

Opublikowano

Ale bez Q chyba co? :cool::naughty: Czy chcesz dodać sobie mocy? :decayed:

Opublikowano

Witam panowie ;d pytanko male bo widze z temacik listwy jest ;) czy występuje popielniczka i ramka w takim samym kolorze i materiale jak te listwy co wyrzej sa? bo te powlekane guma wygaldaja u mnie kiepsko

Opublikowano
  • Autor
Ale bez Q chyba co? :cool::naughty: Czy chcesz dodać sobie mocy? :decayed:

no jasne ze bez Q :naughty: Q bedzie ale Q7 :whistling:

---------- Post dopisany at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ----------

Witam panowie ;d pytanko male bo widze z temacik listwy jest ;) czy występuje popielniczka i ramka w takim samym kolorze i materiale jak te listwy co wyrzej sa? bo te powlekane guma wygaldaja u mnie kiepsko

generalnie te "powlekane guma" wygladaja kiepsko, a pop i ramka jasne rezanko :decayed:

Opublikowano

Możesz pokazać jak wygląda zamontowana kierownica od B8, również chcę takie coś zrobić.

Opublikowano
  • Autor
Możesz pokazać jak wygląda zamontowana kierownica od B8, również chcę takie coś zrobić.

daj mi czas do wieczora :wink:

Opublikowano

Jak masz powlekane gumą to są dekory Soul a nie Piano. Zestaw dekorów Piano ma wszystko w wysokim fortepianowym połysku (łącznie z popiołką i ramką) :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jak masz powlekane gumą to są dekory Soul a nie Piano. Zestaw dekorów Piano ma wszystko w wysokim fortepianowym połysku (łącznie z popiołką i ramką) :wink:

dokładnie :decayed::decayed:

Opublikowano

a popiekniczka i ramka piano ma taki sam kolor i politurę jak listwy na drzwiach soul? bo te powlekane guma wygaldaja tragicznie...

Opublikowano

Nie, wszystko jest piano

Opublikowano
  • Autor

i wtedy jest :kox:

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

dzis klima wymiana czynnika + odgrzybianie i ozonowanie :decayed:

fotka052v.jpg

a teraz wrocilem z wymiany hampli... tarcze i klocki nowki :naughty: teraz czuje ze hamuje :naughty::naughty:

---------- Post dopisany 29-04-2012 at 09:56 ---------- Poprzedni post napisany 25-04-2012 at 21:04 ----------

daj mi czas do wieczora :wink:

nie było czasu kiedy wrzucić :whistling:

ale tak u mnie to wyglada :naughty::naughty:

fotka054.jpg

Opublikowano

no to brakuje tylko innej gałeczki

Opublikowano
  • Autor

czeka na montaz :decayed:

Opublikowano
czeka na montaz :decayed:

:thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
I gdzie te 18" :whistling:

Ham 18-stki ida dalej do B7 :wink:

---------- Post dopisany 05-05-2012 at 07:00 ---------- Poprzedni post napisany 29-04-2012 at 14:55 ----------

no i byly dekory, komplet ale sprzedawał to osioł :whistling:

sprzedaje z automatu a mowi ze manual :facepalm: :facepalm:

---------- Post dopisany at 07:06 ---------- Poprzedni post napisany at 07:00 ----------

img2616fm.jpg

Opublikowano

Znajoma fotka :facepalm: dobrze że jeszcze są koledzy na forum :naughty:

Opublikowano

ale co sie martwisz ja swoja przerobiłem wyciol mi kolega na cnc otworek dolozylem tylko chromik i jak orginał

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
ale co sie martwisz ja swoja przerobiłem wyciol mi kolega na cnc otworek dolozylem tylko chromik i jak orginał

:decayed: mozna :decayed: oczywiscie ze mozna :wink:

---------- Post dopisany 15-05-2012 at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2012 at 09:37 ----------

a6df1926745ab04dmed.jpg

czekamy :decayed:

---------- Post dopisany 01-06-2012 at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2012 at 23:01 ----------

601302_4124372113725_1042413888_n.jpg