baraka Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Witam.Potrzebuje numerow tuleji tylnej belki do ADP.I jesli ktos mialby wymiary tych tulejek tez niech napisze bo slyszalem ze sa chyba 3 rodzaje i niewiem co kupic.Dzieki.
Armi Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Numery już masz, a marka Lemforder oczywiście
baraka Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Opublikowano 13 Marca 2011 Dzieki wielkie.A co jeszcze pasuje wymienic w amortyzatorach,slyszalem o odbojach i jakis gumach w gornym mocowaniu amorow ze tez sie niszcza,macie moze numery tych odbojow i tych gum gornego mocowania??
paww18 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 OSłona amortyzatora : 357 513 425 odbijak (zwykle zawieszenie, nie sportowe, nie do jazdy po trudnych drogach ) : 8D5 512 131F pierścień łożyskujący : 8D0 512 335 Jeśli jest jeszcze co warto wymienić a ja pominąłem - poprawcie mnie koledzy Baraka jak chcesz rozpiskę z etki razem z rysunkiem to daj znać - podeślę Ci na maila. pozdrawiam Paweł
Rekomendowane odpowiedzi