Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Czy będzie ocierać ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chce zalożyć do b6 koła 225/40/18 felga 8 cali szeroka ... i moje pytanie czy przy ET 35 jest ryzyko że będą ocierać wiem ze to chyba bedzi ena granicy ale czy bedzi eocierać ...??? dodam ze w samochodzie jest Gleba jak ch..!!!!!!! moze jeżdził ktoś na czym śtakim jeszcze w niskim aucie albo wie coś na ten temat???

Opublikowano

nie bedzie

Opublikowano
  • Autor

masz pewniść??? (sory z góry że tak dopytuje ale neistety nie wiem do ońca z z obliczeń moich wynika ze taki max jest to et35 i zawsze są obawy a felgi za darmo nie leża)

jeśli ktoś ma takie albo miał to prosze o info czy był jakikolwiek problem jeśli chodzi o ocieranie???

Opublikowano

mialem takie felgi w poprzednim aucie (b6)

Opublikowano

Co to znaczy gleba jak ch** ? Ch**e są różne więc może jest opcja abyś to sprecyzował :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem foto nei zrobie teraz ale w 3 osoby ociera na progach zwalniających lub samemu jak sie przejeżdza z predkościa 5km/h tak ze zeskakuje z progu .... na próg wyjeżdzam i zjeżdzam pomału.... przeswit pod autem jak jest płyta pod silnikiem czy tak jakoś mniej wiecej 7cm... jak stoi lekko z górki to pod zamochód z przodu nie włożę kawałka deski o grubości 7cm....

Opublikowano

ładnie siedzi :naughty: z mojego doświadczenia jak kręciłem swój gwint, przy aktualnym prześwicie, będziesz najprawdopodobniej na pograniczu obcierania z przodu, ale musiał byś się bardziej sprecyzować co tam masz za zawieszenie ? Bo jak masz gwint to z 1cm do góry i już nie powinno obcierać.

Opublikowano

Ale kolego trzesz spodem po progach, albo na zjeździe zderzakiem przednim, czy kołami, bo to zasadnicza różnica. Ja jeździłem 2 sezony na takich kołach i obniżeniu -30mm i nigdy nie przytarłem. Inna sprawa, jak masz seryjne amory (miękkie) i do tego krótkie sprężyny - w takiej sytuacji brzuchem ma prawo trzeć.

Opublikowano

Co to znaczy gleba jak ch** ? Ch**e są różne więc może jest opcja abyś to sprecyzował :decayed:

Gleba jak ch...j to w Polsce srednia krajowa okolo 13cm :decayed: jak Ty jezdzisz na takiej glebie?? :kox:

Ja mam dokladnie tak jak Ty chcesz zalozyc tylko gleba -35mm i nie trze :good: