Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Malowanie dokładek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja nie wiem czym mi ten lakiernik pomalował ale na pewno tydzień to nie schło :) bo już jeździ na aucie. Narazie nie popękało i się trzyma ale zobaczymy jak będzie, na szczęście progi zdejmuje się w 30 min więc zawsze można to poprawić.

Opublikowano

ja tego raczej nie bede malowal, bo nie wiem czy tylko u mnie, ale jakos to az za czarne jest jak na gume :gwizdanie: i nie podpada swoim odcieniem od innych elementow :no:

Opublikowano

na gumowym elemęcie zawsze bedzie pekać i odpadac lakier,nic z tym nie zrobisz

Opublikowano

Witam,

Chodzi o fakturę materiału i składniki materiału. Plastik dokładki i plastik zderzaka są inne dlatego jest większa trudność z lakierowaniem. Kolor będzie miał delikatnie inny odcień ale o odpadaniu i takich rzeczach nie ma mowy to będzie tylko błąd lakiernika.

Opublikowano

Witam,

Chodzi o fakturę materiału i składniki materiału. Plastik dokładki i plastik zderzaka są inne dlatego jest większa trudność z lakierowaniem. Kolor będzie miał delikatnie inny odcień ale o odpadaniu i takich rzeczach nie ma mowy to będzie tylko błąd lakiernika.

szczera prawda :)

Opublikowano

Wydaje mi się że lakiernik powinien o takich w moim mniemaniu istotnej sprawie powiadomić właściciela auta i albo skorygować odpowiedni kolor albo nie...

Opublikowano

To prawda ale co by lakiernik nie robił i jak dobry by nie był to i tak różnica w kolorze będzie bo lakier jak wszystko przez 10 lat się zmienia :D nowych aut nie malujemy przecież.

Opublikowano

dokladnie...dopisze sie do wypowiedzi powyzej...ja musialem wypolerowac calutkie auto, procz tych dokladek, aby nie bylo poznac roznicy :disgust:

Opublikowano

dominikt1 a masz może jakieś zdjęcia auta po malowaniu dokładek?? Gdzie w Wawie i jakie koszta?

Opublikowano

mam ori lakier i po malowaniu zderzaków jest różnica poprostu lakier który jest na aucie ma już 9lat i nie ma siły żeby się nie zniszczył lakiernik ok malował w rodzinie 2 auta obydwa były 2-3 letnie i różnicy widocznej nie było ,a najlepiej cały odświerzyć i problem z głowy a auto jak nówka

Opublikowano

dominikt1 a masz może jakieś zdjęcia auta po malowaniu dokładek?? Gdzie w Wawie i jakie koszta?

Niedługo wrzucę do wątku o moim aucie. W wawie nie malowałem, wystarczy przekroczyć znak i już ceny idą 25 % w dół. A cena serio idealna :good: