Gość patryk15b Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam wszystkich, już od roku jestem posiadaczem 4kółek , ale nie było jakoś czasu wrzucić fotek ;D 1.9 tdi 90ps z raczej seryjnym wyposażeniem, ale bez wiekszego wkładu finansowego przejechałem w ciągu roku 20 tys km ...pare fotek :
mrogal Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam wszystkich, już od roku jestem posiadaczem 4kółek , ale nie było jakoś czasu wrzucić fotek ;D 1.9 tdi 90ps z raczej seryjnym wyposażeniem, wczoraj na liczniku wybiło 300 tys km, ale bez wiekszego wkładu finansowego przejechałem w ciągu roku 20 tys km ...pare fotek : siema, lampy tyl precz, spojler precz, progi precz,i jakos przod spasowac
Gość Piotrek1500100900 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Kolor bardzo mi się podoba, silnik niezniszczalny . Progi nie w moim stylu, poszedłbym jednak w serię . Daj foty wnętrza. Ogólnie ładna seria
Gość patryk15b Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Zastanawiałem się nad tymi modami+ nowe lampy przód i dokładki w kolor, ale prawdopodobnie po wakacjach pójdzie na sprzedaż,i dopiero w następnej a4 będe bardziej inwestował :>
Rekomendowane odpowiedzi