Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] tractor na glebie by grn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grn jak czarne lampy to tylko bix od gwertego, albo na wzór, a jak zarnik to tylko 4300-5000k :good:

Opublikowano
  • Autor

haha juz sie napaliłem :D po sesji biore sie za rezanko :kox: dzieki Kowi :good:

Opublikowano

Zawsze można samemu pomalować a mi Osram Nigtbraker w zupełności wystarcza :wink4:

Chyba że miałbym zderzak ze spryskami to wtedy może bym wrzucił 4300k albo Bix :gwizdanie:

Ty masz 17" te felgi ? :shocked:

Opublikowano

haha juz sie napaliłem :D po sesji biore sie za rezanko :kox: dzieki Kowi :good:

zresztą moje widziałeś na żywo :naughty: poza defektami nadwozia całkiem niexle sie prezentowały :naughty: jeśli sam bedziesz rezał zobacz sobie na lampki u świra88, według mnie bardzo fajnie pomalowane :wink4:

Opublikowano
  • Autor

widziałem widziałem własnie i od tamtej pory cos myslalem zeby zrobic z nimi, myslalem ze to wiecej roboty z tym, ale po opisie wygląda na jeden wieczór ;)

Opublikowano

widziałem widziałem własnie i od tamtej pory cos myslalem zeby zrobic z nimi, myslalem ze to wiecej roboty z tym, ale po opisie wygląda na jeden wieczór ;)

jak bys sie porwał na "dajlajny" to nieco dłuzej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty masz 17" te felgi ? :shocked:

tak 17", nie Ty pierwszy się dziwisz, np tez mam wrażenie ze wyglądają na duze :-) i do tego balon 45 :P

Opublikowano

Gleba robi swoje... Gdybym wiedział wcześniej to nie kupiłbym 18" :wallbash:

W sumie u mnie też parę osób się dziwi że mam 16" :decayed:

Malowanie lamp to góra 4 godzinki chyba że łatwo pójdzie Ci rozklejanie to znacznie krócej :wink4:

Jak nie to podrzuć mi bo chyba na dniach będę moje poprawiał :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie tak myślę, żeby tylko je pomalować od środka na czarno i będzie robiło robotę :)

Opublikowano

Zobacz u mnie jest bez żadnego xenonu a robi robotę :cool1: Tylko odbłyśnik od długich muszę bardziej zamalować bo lipnie to wygląda :embarrassed:

A te osramki wyglądają nawet bo przy nich zwykła żarówka postojówka świeci na żółto :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jest kosa :kox:, podeślij jakieś fotki jak już zamalujesz te odbłyśniki od długich. Rzeczywiście jakieś małe masz te felgi :decayed: ale gleba robi robote :) Niby te Osramy maja trochę bielsze światło ;) narazie jestem z nich zadowolony :good:

Opublikowano

nie będę malował całych odbłyśników tylko te elementy na dole, boku i górze odbłyśnika które nie wpływają praktycznie wcale na oświetlenie drogi bo wcześniej nie było kiedy tego poprawić :wink4:

koło małe ale na zimę wystarczy :decayed: bo jutro przyjeżdża do mnie paczuszka z 18"... Obawiam się tylko że jak założę na auto to będę musiał do góry je trochę podnieść bo może być problem ze skrętem :disgust:

Opublikowano
  • Autor

To będziesz jeździł jak armistead na majovwce - przód - tył :decayed: :decayed: jutro biore sie za malowanie :evil:

Opublikowano

Ale on ma ET 35 a u mnie 45 więc może będę mógł pół obrotu kierownicą zrobić najwyżej :decayed:

Ja może dopiero w weekend bo jeśli klej by mi nie zdążył złapać to nawet nie będzie czym do pracy jechać :cool1:

Opublikowano

ładna a4 :) Powiedz kolego co to za końcówki wydechu masz?

Opublikowano

Koniecznie wrzuc foty jak juz pomalujesz te lampiszcza :notworthy: bo tez mam czarne wozidlo i tez sie troche (moze bardziej niz troche) na czarne jak smola lampy, tylko jak mysle o tym na zimno to wydaje mi sie, ze taki zabieg postarza (i tak juz stare :confused4:) nasze auta.

Takze czekam z niecierpliwoscia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

To ze sie postarzeje to najmniej mnie obchodzi :P chodzi mi o efekt czarnego zabójcy :evil: tylko kurde, nie wiem czy nie lepiej rezac od razu bixow, bo srebrne odbłyśniki od drogowych świateł nie bardzo będą pasowały do ciemnej reszty :mysli:

jakaś tam fotka z kuracji ;P

mi osobiście efekt urwał dupe :kox: zastosowany Meguiars Scratch X 2.0 naprawdę polecam :good: :good:

20110613194.jpg

Opublikowano

No masz racje, na bandziora to pasuje w sam raz :good: I jak u kogos podoba mi sie taki brutalny :naughty: styl, tak ja jakos nie moge sie do tego zebrac :disgust:

Ale rezaj, kola mam takie same (tylko 18 zoll) tak wiec bede mial podglad :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

koła tez mam w planach na czarny błysk :>