p_igla Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Witam wszystkich :> Mam problem z lusterkami tzn prawie wszystko w nich działa ( lustra ruszają się góra-dół, prawo-lewo, a nawet grzeją i to obydwa ). Nie działa mi jedna rzecz , a mianowicie składanie obydwu lusterek. Ponieważ rzadko z tej funkcji korzystam zauważyłem to nie dawno. I wiąże to z jesienną wymianą rozrządu gdy miałem wypięty akumulator. Przynajmniej tak mi się wydaje. Czy ktoś może spotkał się z czymś takim? Za pomoc z góry dziękuje
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Jak masz pamiec lusterek to moze trzeba je ustawic http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122143.45
p_igla Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mam niestety pamięci ustawienia lusterek
wrclaguna Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mam niestety pamięci ustawienia lusterek no to jak ci niby beda dzialac
p_igla Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mam pamięci lusterek ani foteli. Latem 2010 lusterka się klapowały a teraz nie
ghost1717 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 U mnie była to uszkodzona wiązka w drzwiach do modułu kontrolnego. Naprawa w Aso 130 zł. Aso Ignaszak VW Konin Podobno czesto uszkodzeniu ulegaja przewody w gumowych kołnierzach przy zawiasach... Ja polecam z tym bajerem udać sie do zaprzyjaźnionego ASO. pozdrawiam
HiRide Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mam pamięci lusterek ani foteli. Latem 2010 lusterka się klapowały a teraz nie Sprawdz wiazke w gumowym peszlu o ktorej pisal kolega-poradzisz sobie z tym sam a jak nie to pomoc sie znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi