Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] NIEBIESKI AVANT mod str2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A4 1,9 TDI 98r 110KM Avant z wyposażenia co ciekawsze: klimatronik, webasto, kubły , kiera S, zmieniarka... Jak kupiłem był zwykły kangur (szkoda ze nie mam fotek), Na pierwszy rzut poszła na glebe, przyciemnienie szyb (najdelikatniej jak sie tylko dało), no i felga S-line 18". W planach lampy poliftowe, relingi chrom, ramki szyb chrom, CHIP, białe kierunki w błotniki. Jak założe wszystko dodam foty zobaczymy jak wyjdzie wtedy bede myślał dalej. Ogólnie ma być czyściutko i z umiarem.

Pozdrawiam

DSC03999.jpg

DSC04002.jpg

DSC04005.jpg

DSC04008.jpg

Opublikowano

piekne auto :good:

plany w dobrym kierunku :good:

Powodzenia w modzeniu i użytkowaniu :hi:

Opublikowano

A4 1,9 TDI 98r 110KM Avant z wyposażenia co ciekawsze: klimatronik, webasto, kubły , kiera S, zmieniarka... Jak kupiłem był zwykły kangur (szkoda ze nie mam fotek), Na pierwszy rzut poszła na glebe, przyciemnienie szyb (najdelikatniej jak sie tylko dało), no i felga S-line 18". W planach lampy poliftowe, relingi chrom, ramki szyb chrom, CHIP, białe kierunki w błotniki. Jak założe wszystko dodam foty zobaczymy jak wyjdzie wtedy bede myślał dalej. Ogólnie ma być czyściutko i z umiarem.

Pozdrawiam

DSC03999.jpg

DSC04002.jpg

DSC04005.jpg

DSC04008.jpg

ladnaaa

zadnego chromu nie pakuj, wywal hak dorzuc daszek z RSa lampy przod tyl polift i maluj dokladki bedzie kosior :good:

Opublikowano

fajna maszynka :good: ja bym jeszcze zmienił przedni zderzaczek na polift

Opublikowano

Bardzo ładny avancik :good: felga i kolorek robią robotę :good: Lampy przód i tył polift, xenio i będzie super :wink4: hak sio :decayed: ramkę z grilla maluj na czarno ;)

Opublikowano

pierwsze co bym zrobił to wywalił hak,usunął oznaczenia modelu z tylnej klapy i zmienił kierunki boczne na białe :cool1:

poza tym ładne koło choć sporo tego jeździ i jest już lekka gleba kolorek też w c*pe :good:

Opublikowano

Zajebiaszczy kolor, i te fele :slina:

Niby standard ale są pikne :> Sam na takie poluje ale R17 :tongue4:

Opublikowano

Już nieźle wygląda a ... miejmy nadzieję będzie lepiej.

Nie zakładaj chromu - to już jest passe.

Zacznij od kierunków i lamp poliftowych.

Następnie ramka grilla w kolor nadwozia i znaczki OOOO w czerń.

Hak jeśli nie potrzebny, to zdejmuj.

Opublikowano

Piękny :slina:

Kolor robi robotę :kox:

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie hak poleci dzisaj bo odpinany jest, strasznie szpeci (nawet na niego nie zwracałem uwagi) :) macie racje z tymi chromami odpuszcze sobie grill od RSa założę . Dzięki za wskazówki i podpowiedzi koledzy. Po każdym modzie bede dorzucał foty. Pozdrawiam

Opublikowano

Kolor super, felgi dokładnie takie jak ja chcem kupić do tego masz webasto :decayed: Plany na mody na plus :decayed:

Opublikowano

ładna :) webasto :kox: fajne plany :good: daj foto wnętrza :good:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano
  • Autor

Foty wnętrza dorzuce jutro ,zaraz lece zrzucić hak ,a z tym webasto to faktycznie super sprawa szczególnie tej zimy sie sprawdziło tym bardziej ze auto trzymam pod chmurką. Wstając rano do pracy -17 na dworze a w środku cieplutko szybki odmarzniete zero skrobania silniczek też cieplutki palił na strzała-bajerka. Każde następne auto bedzie z webasto jeśli nie w serii to bede montował.

Opublikowano

ile mm gleby dałeś?

Opublikowano

Foty wnętrza dorzuce jutro ,zaraz lece zrzucić hak ,a z tym webasto to faktycznie super sprawa szczególnie tej zimy sie sprawdziło tym bardziej ze auto trzymam pod chmurką. Wstając rano do pracy -17 na dworze a w środku cieplutko szybki odmarzniete zero skrobania silniczek też cieplutki palił na strzała-bajerka. Każde następne auto bedzie z webasto jeśli nie w serii to bede montował.

a jak to webasto ustawiasz ? masz pilota?

Opublikowano

piękniusiaa :slina: kolorek robi robotę :good:

dbaj bo jest o co :good:

co do planów to tak jak wyżej, oraz maluj tłumik na czarno :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Rafuzg ciężko powiedzieć ile obniżyłem nigdy nie mierzyłem ile bylo wczesniej a ile jest teraz kupilem sprężyny od gościa który tez nie wiedzial ile obniżają założyłem i wyszło jak wyszło. Były to żółte sprężyny firmy KAW i spadła akuracik tyle ile oczekiwałem. Pozdrawiam

jozek726 - Jest to webasto Firmy Eberspacher jest pilot i możliwość ustawiania na konkretną godzine w komputerze webasta. Osobiście nie korzystałem z pilota zawsze odstawiając wieczorem auto ustawiałem na konkretną date i godzine (bardzo prosta obsługa komputerka) webasto załączałem zawsze na 15 min. Świetna sprawa taki gadżecik.

michu93 - dzieki za podpowiedź prysne go w najbliższym czasie Pozdrawiam

Opublikowano

webasto to faktycznie super sprawa szczególnie tej zimy sie sprawdziło tym bardziej ze auto trzymam pod chmurką. Wstając rano do pracy -17 na dworze a w środku cieplutko szybki odmarzniete zero skrobania silniczek też cieplutki palił na strzała-bajerka. Każde następne auto bedzie z webasto jeśli nie w serii to bede montował.

tej zimy też się przekonałem że webasto dobrze mieć :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie moge zdjąć haka kluczyk sie zaciąl (bo to ten ściągany na kluczyk) i ani drgnie lałem WD grzebałem stukałem waliłem i nic trzeba bedzie odiwedzić jakiegoś szpeca chyba bo szlifierki nie chcem zbytnio odpalać :naughty: . Chłopaki powiedzcie z jakich stron kożystacie dodając zdjecie pod swoje dane i jaka rozdzielczość ma być bo ja nie moge dodać coś a korzystam z Fotosik.pl i lipa