Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Jaki najtańszy zamiennik wycieraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie mocowanie jak na zdjeciu na dole i mam pytanie jakie najtansze zamienniki moglbym tam zamocowac? z gory dzieki

wycieraczkax.jpg

Opublikowano

A jaki jest koszt takich ori wycieraczek?

Opublikowano
  • Autor

A jaki jest koszt takich ori wycieraczek?

najtansze jakie znalazlem z tym ori mocowaniem to 80 zl , to juz wole kupic kilka sztuk zamiennikow i po kazdej zimie sobie wymieniac
Opublikowano

Z tego co wiem to do tego modelu nie ma zamienników. Napewno będą pasowały Valeo.

Opublikowano

Miałem takie samo podejście jak ty kupiłem w markecie wycieraczki za 15zł szt wytrzymały 1 miesiąc potem zaczęły mazać i skrzypieć. Pojechałem po nowe tym razem innej firmy i za 18zł szt :polew: efekt bardzo podobny tylko że te tym razem skrzypiały już po 3 tygodniach ale ścierały dobrze. kolejne wycieraczki za 25zł szt tu moje zdziwienie bo wytrzymały dwa miesiące :decayed: reasumując koszt wydanych pieniędzy 116zł oryginalne valeo 95zł jakość wycierania szyby a co za tym idzie widoczność o wiele lepsza wytrzymałość też bo kolega ma i już rok jeździ i dalej dobrze ścierają szybę. Morał z tego taki czasem to tylko pozorna oszczędność ja już więcej tanich wycieraczek nie kupie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

jak kupilem na prube wycieraczki firmy alca niemieckie bo mialy dobra opinie na forum , zobacze jak sie spisza jesli bedzie kicha to tez juz niekupie takich tanich badziewi :)

Opublikowano

jakie najtańsze zamienniki moglbym tam zamocowac?

:facepalm:

facet ......

pytanie brzmi PO CO?

sprzedaj butelki i kup Valeo albo Boscha, wg uznania i dostępności - na rok/dwa masz temat z bańki

w sumie dobrze by chyba było coś widzieć przez szybę podczas deszczu, co nie ??? :evil:

Opublikowano

Widziałem ostatnio w TESCO gumki do wycieraczek na metry. 3 zeta za metr :good:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

ja kupilem gumki auchanie i moje zdziwienie bo kuplem na chwile apotem kuilem orginaly po 100 za sztuke ale jerzdze juz rok na gomkach i są dobre a oginalu jeszcze leżA w schowku

Opublikowano

Koledzy a opłaca się wymienić te wycieraczki na aerotwin boscha z nowymi ramionami ? lepiej te wycieraczki zbierają od tych piórowych ? Czy może tylko te aerotwin wyglądają ładnie i nic poza tym ? proszę o opinię osób ozywających aerotwin.

Opublikowano

Ja zmieniłem na Aero z tym, ze nie mam boscha ale Valeo i wg mnie ciszej pracują (te na tego klipsa mi stukały) i lepiej zbierają.

Opublikowano

Właśnie te standardowe wycieraczki mi stukają powyżej 110-120 km i jest to bardzo denerwujące, po za tym za dobrze nie zbierają. A myślałem że tylko moje stukają takie jakieś felerne, a tu chyba taka przypadłość. Będzie trzeba odżałować na nowe pióra.

Opublikowano

Wymiana gum na alca i jest spoko :) mam 6 miesięcy i nie narzekam. Zobaczymy czy zime wytrzymają :)

4zł za jeden wkład to nie jest wydatek zbyt duży :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzeję kotleta i podbiję pytanie z tytułu wątku. Sam dotąd kupowałem Bosche, ale nie jestem z nich zadowolony, bardzo szybko przestają dobrze zbierać a ja bardzo tego nie lubię :/ podałby ktoś może jakieś numery tych valeo? ew. jakieś dobre zamienniki? Bo jeśli mam płacić za średnie wycieraczki 80zł, to wolę płacić mniej a zmieniać częściej, albo kupić już coś naprawdę dobrego..