Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Problem z zaworem N75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Najprawdopodobniej wysiadł mi N75, jestem w trakcie końca sprawdzania czy na 100% to jego wina, jesli tak to mam pytanie.

na allegro sa używki o oznaczeniu oryginalnym 1H0 906 627A ale sa też takie 1J0 906 627A i sa tańsze, czy ten drugi zawór nadawałby sie do zamiany zamiast tego z oznaczeniem 1H ? linkt do aukcji http://aukcjewp.wp.pl/vw-audi-1-9-tdi-zawor-turba-1j0906627-1j0906627a-i1507561335.html

i drugie pytanie czy zamiast N75 można wstawić N18 na dłuższa metę?

Opublikowano

N75 o oznaczeniu 1J0 906 627A ma wtyczkę owalną a N75 o oznaczeniu 1H0 906 627A ma wtyczkę kwadratową. musisz zobaczyć jaką masz wtyczkę u siebie.

Opublikowano
  • Autor

dzięki za odpowiedz, u mnie jest wtyczka kwadratowa, wiec jednak trzeba będzie rozglądać sie za tym o oznaczeniu 1H :( który jest droższy

Opublikowano

zawsze możesz kupić ten tańszy N75 i wtyczkę owalną w ASO chyba ok 20 zł i przełożyć.

Opublikowano

Kupowałem dla siebie zaworek i taki nr.jak miałem już nie występuje(tzn.zmieniono kształt wtyczki)

Kupiłem odpowiednik,zamiennik o innym n-rze i jest z wtyczką owalną,a miałem kwadrat.

Wtyczka w ASO ok 35zł,do tego piny ok.15zł.

Jak potrzebujesz wtyczkę,to mam takie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam :hi: odświeżę trochę kotleta jednym pytaniem które było zadane w pierwszym poście jako drugie pytanie , czy zamiast N75 można jeździć z podmienionym tymczasowo lub na stałe N18 ? wtyczki pasują auto jeździ , podmieniłem je i chcę zrobić komplet logów na podmienionym i porównać z tymi bez podmianki jeśli tak będzie lepiej to może tak już zostawić ? co myślicie ? :decayed:

Opublikowano

Ja już na n18 zrobiłem z 50 tysięcy i różnicy w pracy turbuleum nie zauważyłem :tongue4:

Opublikowano

mozesz bez problemu tak jezdzic, szkoda czasu i roboty na podmianke spowrotem ;)