dawolo Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Posypał mi się rozrząd w A4 95r. więc wsadziłem drugi silnik-też AEB lecz pochodził z Passata 97r. Okazało się że pokrywa głowicy ma inny kształt i przez to nie mogę założyć plastikowej osłony(drobnostka ale ). Zastanawiam się czy w konstrukcji samej głowicy też są różnice ? Bo jeżeli nie to bym sobie wstawił pokrywę ze starego silnika
moskal Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 a nie chodzi ci czasem o pokrywe zaworów a nie głowice ???
dawolo Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 a nie chodzi ci czasem o pokrywe zaworów a nie głowice ??? :gwizdanie:
moskal Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 a nie chodzi ci czasem o pokrywe zaworów a nie głowice ??? :gwizdanie: w moim AEB plastik był przykrecany do pokrywy zaworów
dawolo Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 a nie chodzi ci czasem o pokrywe zaworów a nie głowice ??? :gwizdanie: w moim AEB plastik był przykrecany do pokrywy zaworów a zawory są w ............ głowicy
moskal Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 W takim razie : jesli chodzi o pokrywe zaworów to mozesz zmienić na swoją starą
dawolo Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Opublikowano 17 Marca 2011 A ściągałeś w/w pokrywy w obydwu autach (w a4 i w pasku)?
moskal Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 A ściągałeś w/w pokrywy w obydwu autach (w a4 i w pasku)? nie , ale zmieniałem silnik w moim poprzednim audi , nie wiem z czego był ale pokrywa była inna. Na bank jest taka sama bo uszczelka pod pokrywe do AEB , nieważne czy passat czy audi jest identyczna wiec konstrukcja pokrywy tez musi być taka sama
Rekomendowane odpowiedzi