msuchecki90 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Witam potrzebuje dobrze i niedrogo w Warszawie lub okolicach zregenerować felgi , potrzebuje zrobic ranty i pomalowac na nowo dziekuje pzdr
Kowal Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Witam potrzebuje dobrze i niedrogo w Warszawie lub okolicach zregenerować felgi , potrzebuje zrobic ranty i pomalowac na nowo dziekuje pzdr ja właśnie oddałem w Markach na Słonecznej 10. polecany na wielu forach.
japan Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php?menu=kontakt Tak ciężko wpisać w gogla renowacja alu warszafka?
Kowal Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Domyślam się, że kolega oczekiwał sprawdzonych miejsc... Ja instalatorów nie polecam. Robiłem tam kiedyś felgi.
rusektdi Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Jedz tam gdzie poleca Kowal. Tez slyszalem ze dobrze robią.
msuchecki90 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2012 witam mam jeszcze jedno pytanie , jest ktos na forum kto zajmuje się obróbka zdjęc chciałbym aby przerobił mi zdjęcie w paru propozycjach koloru felg bo sam nie wiem na co sie zdecydowac
Rekomendowane odpowiedzi