Reggi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Taaa .. Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ?
Grisza79 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 mykenzi normalnie nie mam pytań :good:
mykenzi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ? :naughty Autko ogarnąłem tak na szybko aby pokazać je na zawodach w Lublinie. Teraz następne zawody są 11 czerwca w Sosnowcu i do tego czasu zrobię jakieś wodotryski w zabudowie. Planuję jakąś pneumatykę i ciekawe podświetlenie. Z dźwiękiem też trzeba powalczyć, po za kilkoma detalami do ogarnięcia poszukam szerszej sceny i popracuję trochę nad wokalem Sary.
reikeb Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ? :naughty Autko ogarnąłem tak na szybko aby pokazać je na zawodach w Lublinie. Teraz następne zawody są 11 czerwca w Sosnowcu i do tego czasu zrobię jakieś wodotryski w zabudowie. Planuję jakąś pneumatykę i ciekawe podświetlenie. Z dźwiękiem też trzeba powalczyć, po za kilkoma detalami do ogarnięcia poszukam szerszej sceny i popracuję trochę nad wokalem Sary. To widze na bogato będzie zabudowa Mam nadzieje że będziesz się chwalił na bierząco postępami
Zaleczeq Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Sprzet napierdziela az miło było posłuchac i ta czystosc dzwieku a nie tylko bass i łubudubu
inimix Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Marku, czy mógłbyś wrzucić więcej zdjęć związanych z zabudową suba?
mykenzi Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2011 mówisz i masz http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=219419.0
variocustoms Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że będziesz się chwalił na bierząco postępami reikeb opanuj się chłopie BTW fajny projekt na zabudowę
inimix Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 @marek - jakieś konkretne zmiany w systemie na finał MP?
mykenzi Opublikowano 25 Września 2011 Autor Opublikowano 25 Września 2011 Na finały wsadziłem Braxa X4 Matrix a na bas został przesunięty X2400.2 Na razie pierwsze strojenie pokazało więcej powietrza na scenie oraz bardzo dużo szczegółów. Przerabiam całą zabudowę bo X4 ma inne wymiary i wymaga lepszego chłodzenia. Na MP postaram się wywalczyć kwalifikację do Mistrzostw Europy i tam powalczyć z grubymi furami Progres jest spory ale czy wystarczający to się okaże już 10 września. Trzymajcie kciuki [br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 01:25_________________________________________________Trochę po czasie ale chwalę się Nie było łatwo ale warto było próbować. Zdobyłem tytuł Mistrza Polski Sound Quality w klasie Outlaw. Teraz jadę walczyć na Mistrzostwa Europy które w tym roku organizuje ekipa EASCA POLAND. Trzymajcie kciuki Trochę fotek finałowej instalacji.
inimix Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Jak tam? Jakie zmiany na ME?
mykenzi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Skoro pytasz, odpowiadam :> W torze tweetera zrobiłem takie małe czary mary. Kondensator olejowy z Rosyjskiej wyrzutni rakiet przeciwlotniczych + biały mundorf 2.2micro F. Teraz jest niesamowicie muzykalnie ale słowa nic tu nie oddadzą, trzeba posłuchać. [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 02:33_________________________________________________ ładnie ładnie ... a Ty Fritzu nie masz daleko, płytki w dłoń i zapraszam na odsłuchy
inimix Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Rosyjski kondensator? Posłucham w Katowicach
Fritz Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Hehe kiedys musisz mi to zademonstrowac... i podpowiedziec moze cos bym u siebie delikatnie ulepszyl.
inimix Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Marek, mów po ludzku ;D Zwrotkę zrobiłeś z olejowego kondzia Józek też takie robił konstrukcje kiedyś widziałem btw. co z nimi jest takiego, że są takie fajne?
mykenzi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Są to wysokiej klasy kondensatory z radzieckich wojskowych zabawek produkowanych w latach 1981-85 r i są praktycznie już nie do znalezienia :gwizdanie: Kondensatory są dość intrygujące w swojej budowie i wyglądzie, przypominają mały granat. Ich dielektryczność jest uważana za hybrydową gdyż zbudowane są z papieru i politereftalanu etylenu nasączonego w oleju. Jedne z najlepszych na świecie kondensatorów do zastosowań audio dla wielu znaczących postaci świata audio te kondensatory znaczą więcej niż biżuteria firmy Audio Note, Mundorf, V-Cap.. etc. Są naprawdę wyjątkowe. Mają bardzo nasycone i kolorowe wysokie rejestry a tekstury oraz szczegółowe średnie tony są soczyste, gładkie, bardzo naturalne. Ta średnica jest niesamowicie wciągająca. Dźwięk jest wciągający w prezentacji a nawet można nazwać go pysznym, to co robi, robi bardzo dobrze, mi trochę przypomina gryzienie dojrzałej brzoskwini Posłuchasz, sam się przekonasz.
raf79 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 fajna zabudówka luxik pozdro
mykenzi Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Dzięki, teraz jeszcze doszła plexa z grawerką i subtelnym podświetleniem. Bynajmniej widać piecyki
bartek123438 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 fajnie to wszystko wygląda ale jestem bardziej ciekaw ja gra :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi