Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Autko BraxTeam / DemoCar mm-ais

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa .. :toon:

Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ? :naughty:

Opublikowano

mykenzi normalnie nie mam pytań :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ? :naughty

Autko ogarnąłem tak na szybko aby pokazać je na zawodach w Lublinie. Teraz następne zawody są 11 czerwca w Sosnowcu i do tego czasu zrobię jakieś wodotryski w zabudowie. Planuję jakąś pneumatykę i ciekawe podświetlenie. Z dźwiękiem też trzeba powalczyć, po za kilkoma detalami do ogarnięcia poszukam szerszej sceny i popracuję trochę nad wokalem Sary.
Opublikowano

Czyli projekt B7 oficjalnie się zakończył ? :naughty

Autko ogarnąłem tak na szybko aby pokazać je na zawodach w Lublinie. Teraz następne zawody są 11 czerwca w Sosnowcu i do tego czasu zrobię jakieś wodotryski w zabudowie. Planuję jakąś pneumatykę i ciekawe podświetlenie. Z dźwiękiem też trzeba powalczyć, po za kilkoma detalami do ogarnięcia poszukam szerszej sceny i popracuję trochę nad wokalem Sary.

To widze na bogato będzie zabudowa :D

Mam nadzieje że będziesz się chwalił na bierząco postępami ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sprzet napierdziela az miło było posłuchac :kox: i ta czystosc dzwieku :cool1: a nie tylko bass i łubudubu :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Marku, czy mógłbyś wrzucić więcej zdjęć związanych z zabudową suba?

Opublikowano

Mam nadzieje że będziesz się chwalił na bierząco postępami ;) reikeb opanuj się chłopie

BTW fajny projekt na zabudowę

Opublikowano

@marek - jakieś konkretne zmiany w systemie na finał MP?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Na finały wsadziłem Braxa X4 Matrix a na bas został przesunięty X2400.2 Na razie pierwsze strojenie pokazało więcej powietrza na scenie oraz bardzo dużo szczegółów. Przerabiam całą zabudowę bo X4 ma inne wymiary i wymaga lepszego chłodzenia. Na MP postaram się wywalczyć kwalifikację do Mistrzostw Europy i tam powalczyć z grubymi furami :) Progres jest spory ale czy wystarczający to się okaże już 10 września. Trzymajcie kciuki :wink4:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2011, 01:25_________________________________________________Trochę po czasie ale chwalę się :)

Nie było łatwo ale warto było próbować. Zdobyłem tytuł Mistrza Polski Sound Quality w klasie Outlaw.

Teraz jadę walczyć na Mistrzostwa Europy które w tym roku organizuje ekipa EASCA POLAND. Trzymajcie kciuki

Trochę fotek finałowej instalacji.

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgP9241107.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ładnie ładnie :)

Opublikowano

Jak tam? Jakie zmiany na ME? :)

Opublikowano
  • Autor

Skoro pytasz, odpowiadam :> W torze tweetera zrobiłem takie małe czary mary. Kondensator olejowy z Rosyjskiej wyrzutni rakiet przeciwlotniczych + biały mundorf 2.2micro F. Teraz jest niesamowicie muzykalnie ale słowa nic tu nie oddadzą, trzeba posłuchać.

20110930148.jpg

[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 02:33_________________________________________________

ładnie ładnie :)

... a Ty Fritzu nie masz daleko, płytki w dłoń i zapraszam na odsłuchy :wink4:
Opublikowano

Rosyjski kondensator? :)

Posłucham w Katowicach :)

Opublikowano

Hehe kiedys musisz mi to zademonstrowac... i podpowiedziec moze cos

bym u siebie delikatnie ulepszyl.

Opublikowano

Marek, mów po ludzku ;D Zwrotkę zrobiłeś z olejowego kondzia :D Józek też takie robił konstrukcje kiedyś widziałem :)

btw. co z nimi jest takiego, że są takie fajne?

Opublikowano
  • Autor

Są to wysokiej klasy kondensatory z radzieckich wojskowych zabawek produkowanych w latach 1981-85 r i są praktycznie już nie do znalezienia :gwizdanie: Kondensatory są dość intrygujące w swojej budowie i wyglądzie, przypominają mały granat. Ich dielektryczność jest uważana za hybrydową gdyż zbudowane są z papieru i politereftalanu etylenu nasączonego w oleju.

Jedne z najlepszych na świecie kondensatorów do zastosowań audio dla wielu znaczących postaci świata audio te kondensatory znaczą więcej niż biżuteria firmy Audio Note, Mundorf, V-Cap.. etc. Są naprawdę wyjątkowe. Mają bardzo nasycone i kolorowe wysokie rejestry a tekstury oraz szczegółowe średnie tony są soczyste, gładkie, bardzo naturalne. Ta średnica jest niesamowicie wciągająca.

Dźwięk jest wciągający w prezentacji a nawet można nazwać go pysznym, to co robi, robi bardzo dobrze, mi trochę przypomina gryzienie dojrzałej brzoskwini :)

Posłuchasz, sam się przekonasz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fajna zabudówka luxik :good:

pozdro

Opublikowano
  • Autor

Dzięki, teraz jeszcze doszła plexa z grawerką i subtelnym podświetleniem. Bynajmniej widać piecyki :)

Katowice_2011.jpg

Opublikowano

fajnie to wszystko wygląda :good: ale jestem bardziej ciekaw ja gra :confused4: :gwizdanie: