Mafia56 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Witam mam takie pytanko zagineło mi prawe swiatło stop!!!Zaroweczka jest oki,lewe swieci a takze dodatkowe trzecie swiatełko!!!Czy tam sa dwa bezpieczniki na switała stop???Styki na oprwie sa oki kierunkowskazy swieca a takze swiatło wsteczne swieci!!!Co to moze byc???Pozdrawiam
Gość spedyt Opublikowano 14 Grudnia 2007 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Czy tam sa dwa bezpieczniki na switała stop??? Nie, jest tylko jeden bezpiecznik 13 - 10A - swiatla hamowania
Musashi Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 sprawdź jakimś próbnikiem czy jest napiecie i masa na styku żarówki przy wcisniety pedale. wyczyśc styki.
KrzyHo Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Mógł się przetrzeć jakiś przewód i dlatego nie świeci.
Rudi Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Może podczad podłączania do lampy wysuwa się jedna złączka z kostki ?
xVeRsUx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 mam ten sam problem swiatla swieca normalnie naciskam hamulec prawa strona dosc ze nie ma stopu to gasnie swiatlo puszczam hamulec swieca swiatla do tego przy naciskaniu hamulca zauwazylem ze prawa postojowka swieci a tyl gasnie
junior_tdi Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 obstawiam na 90% brak masy, 5% że wysuwa się pin przy wciskaniu kostki i 5% że jakiś przewód się przetarł
GreGoriO Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 mam ten sam problemswiatla swieca normalnie naciskam hamulec prawa strona dosc ze nie ma stopu to gasnie swiatlo puszczam hamulec swieca swiatla do tego przy naciskaniu hamulca zauwazylem ze prawa postojowka swieci a tyl gasnie to jest typowy objaw braku masy w lampie... poprzez żarówki ciągnie masę ale gdy już podasz napięcie gaśnie wszystko... bardzo łatwo to sprawdzić, weź kawałek przewodu i połącz jakikolwiek metalowy punkt z masą lampy... sprawdź dokładnie przewody a jeśli tam będzie OK musisz znaleźć punkt masy. albo podaj dodatkową masę na lampę i po kłopocie...
Rekomendowane odpowiedzi