Fishbone Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 Rybson , jeszcze tylko torsena zrezaj i bedzie git a siemanko Boluś, no torsen i jakiś silniczek bęzynowy by się przydały hehehhe [br]Dopisany: 11 Luty 2008, 23:33 _________________________________________________A ja nadal nie moge zdobyć sie na czystą fotosesyjke Ale za to wreszcie udało założyć sie gril z S4
Damien Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 e no.... piekna sesyjka... to gdzie tak na legalu mozna sobie posmigac po plazy?
Dygu Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 czekamy na zderzaczki od esy i mody w tym potworze pod maska i będzie konkret
Fishbone Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Opublikowano 10 Marca 2008 e no.... piekna sesyjka... to gdzie tak na legalu mozna sobie posmigac po plazy? Bettys town jest to fajna duża plaża 40km od Dublina (Irlandia), bylismy tam wczoraj i jak widać na foto mało miejsca było bo przypływ był , normalnie ma około pół kilometra szerokości i kilka długości !!!!!! Super zabawa jak na ośnieżonym placyku w Polsce czekamy na zderzaczki od esy i mody w tym potworze pod maska i będzie konkret zderzaki są w planach , zabawa pod maska tylko i wyłącznie jesli dostałbym sie nim do polski , i zgrał z wolnym terminem u wiadomej osoby
slepy Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 sprezynki zakładałes mna seryjne amory??? bo planuje takie cos u siebie, na lato przykombinowac...
Fishbone Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Opublikowano 13 Marca 2008 sprezynki zakładałes mna seryjne amory??? bo planuje takie cos u siebie, na lato przykombinowac... Tak EIBACHy założyłem na seryjne amorki , na razie jest wsio lux , jak będzie sie coś działo w tym zestawie to na pewno napisze .A póki co to polecam bo zmiana na prawdę na duży +
seba1-2 Opublikowano 21 Marca 2008 Opublikowano 21 Marca 2008 lampy valeo robią swoje autko wygląda dużo młodziej.... :th: ja też o takich myślę
Rekomendowane odpowiedzi