Opublikowano 8 Września 200619 l Witam wszystkich bywalców i przedstawiam moj A4 AVANT TDI Sport - 08/09/2006 powered by http://www.superchips.co.uk/superchips.php TAKI MALY APDEJT MOJEJ B6 - 09/02/2008 XENONY LUSTERKA S4 OEM NOWA FELGA NAKŁADKI NA PEDAŁY DOMALOWANIE ELEMENTÓW
Opublikowano 8 Września 200619 l Witam w klubie, jak dla mnie to autko super się prezentuje, trzeba go będzie oglądnąć w realu.
Opublikowano 8 Września 200619 l Autor Witamy w klubie, super furka, czemu na wykresie pisze VW Passat ?? wiesz że nie mam pojecia dlaczego jest "pasek"? chyba z nie uwagi ,poza tym to poprzedni właściciel go zaczipował. pozdrawiam
Opublikowano 8 Września 200619 l Fiu fiu autko jak się patrzy tylko ten mały problem kierownica z prawej robisz czoś z tym??
Opublikowano 8 Września 200619 l To ile teraz ma ?? wojtas-audi, no wiesz co czyzby jzu na wzrok padlo :?: :razz: Landa furka tylko mi w tym kolorze jakos nie podchodzi ale kolor w sumie nie najwazniejszy.
Opublikowano 8 Września 200619 l Niezła bryka tylko jakoś nie lubie czerwonego, ale są gusta i guściki.
Opublikowano 8 Września 200619 l Autor Niezła bryka tylko jakoś nie lubie czerwonego, ale są gusta i guściki. jak sie nie kupuje nowego z salonu tylko z drugiej reki to sie na kolor tak do konca nie patrzy ,poprzednio mialem autko z salonu to byl piekny srebrny met.
Opublikowano 8 Września 200619 l prezentuje sie super, kolor jest dla mnie ok no i ten dieselek... ladnie musi smigac, szkoda tylko ze bez quattro
Opublikowano 9 Września 200619 l Auto piękne, ale przebieg momentu obrotowego tragiczny.... :mad: Na wykresie moc zamienila sie przebiegiem z momentem
Opublikowano 9 Września 200619 l damos, przyjzyj sie dobrze temu wykresowi, a nie piszesz, ze moc zamienilia sie przebiegiem z momentem. Wlasnie po chipie to i to przebiega praktycznie tak samo tylko na wiekszych wartosciach. Podpowiem, ze kolor niebieski jest przed modem, a czerwony po.