itor Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 koledzy czy w tym silniku jest EGR? jesli tak to w ktorym miejscu?
Wandej Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 koledzy czy w tym silniku jest EGR? jesli tak to w ktorym miejscu? Ja tam nie widze nic takiego ale reki uciac nie dam ze nie ma A masz jakis problem??
itor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 koledzy czy w tym silniku jest EGR? jesli tak to w ktorym miejscu? Ja tam nie widze nic takiego ale reki uciac nie dam ze nie ma A masz jakis problem?? w vagu w zakladce readiness pokazuje mi : czyli jakby byl:)
Wandej Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 koledzy czy w tym silniku jest EGR? jesli tak to w ktorym miejscu? Ja tam nie widze nic takiego ale reki uciac nie dam ze nie ma A masz jakis problem?? w vagu w zakladce readiness pokazuje mi : czyli jakby byl:) sonde tez masz zjarana?? Jaki blad wyskakuje i na ktora wskazuje?? Bo ja tez musze ktoras wymienic Raczej nie ma EGR`a u nas...
itor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 koledzy czy w tym silniku jest EGR? jesli tak to w ktorym miejscu? Ja tam nie widze nic takiego ale reki uciac nie dam ze nie ma A masz jakis problem?? w vagu w zakladce readiness pokazuje mi : czyli jakby byl:) sonde tez masz zjarana?? Jaki blad wyskakuje i na ktora wskazuje?? Bo ja tez musze ktoras wymienic Raczej nie ma EGR`a u nas... nicnie mam zjarane to obrazek przed testami wykonawczymi wszystko jest na passed
Wandej Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 No ale masz oxygen sensor(s) Failed or incomplete
itor Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 No ale masz oxygen sensor(s) Failed or incomplete to zdjecie jest przykladowe:) obecnie failed or incoplet mam EVAP I KATALIZATOR wchodze w 04-070 dla evapa i 04-46 dla katalizatora i lipa, test evapa sie zaczyna ale nie konczy a na katalizatorze jest caly czas status OFF, nie wiem o co kamon:)
itor Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 u mnie jest to samo:D ale w readiness czy tez nie chca przejsc testu?
itor Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 W readines:) to zrob testy, jak przejdzie bedzie git w readiness, u mnie tych testow przejsc nie chce a przechodzil:)
Rekomendowane odpowiedzi