hofi7 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Więc tak, po dość długim czasie w końcu znalazłem chwilę żeby zrobić kilka fotek i pochwalić się moją nabyta A4 w styczniu. Autko kupiłem bezpośrednio w Holandii skąd wróciłem nią na kołach. W momencie kupna autko miało 172 tysiące. Przebieg sprawdzony i zgodny z rzeczywistym Zdjęcia może nie są pierwszej jakości ale myślę że na początek mogą być. Zaraz po sprowadzeniu zrobiłem oczywiście rozrząd, wymieniłem oleje, do silnika poszedł MOTUL, natomiast do skrzyni oryginalny ATF. Co więcej naprawiłem sterownik w skrzyni i teraz wszystko idelanie działa Nigdy nie myślałem że kupię auto w automacie, ale od momentu w którym zostałem szczęśliwym posiadaczem tego Audi zmieniłem zdanie. Wiem że dużo osób jest przeciwnych MULTITRONICOWI, ale ja mogę powiedzieć jedno :Jeżeli taka skrzynia jest dbale eksploatowana to daje naprawdę dużą radość z jazdy! WYPOSAŻENIE FABRYCZNE: - silnik AVF 1,9 TDI 131KM -> aktualnie ok.160 KM - lakier siwy (LY7J) - sportowe fotele półskórzane - z elektryczną regulacją odcinka lędźwiowego - kierownica skórzana (4-ramienna, wielofunkcyjna) - aluminiowe listwy - FIS - relingi w chromie - 6x poduszka powietrzna - zawieszenie S-LINE - 4x elektryczne szyby - elektryczne i podgrzewane lusterka - klimatronik 2-strefowy - podłokietnik (przód i tył) - kontrola trakcji ESP (ABS, EBV, ASR, EDS) - nagłośnienie Audi Sound System - parktronic (tył) - tempomat - zestaw głośnomówiący - fabrycznie przyciemnione szyby - listwy progowe z logiem S-LINE (przód i tył) - czarna podsufitka PLANOWANE: - POLAKIEROWAĆ ZAŚLEPKĘ HAKA W ZDERZAKU - ksenony + spryski - pranie tapicerki jak tylko zrobi się cieplej - wycieraczki - wymiana przedniej szyby (lekko pęknięta) - pozbycie się odprysków na masce - podwójny wydech od 2.5TDI FWD - nawigacja RNS-E z MMI i obsługą kart SD - parktronic z przodu - alufelgi "RS4" 17" + opony letnie - dostrojenie i poprawka programu (KWIECIEŃ u Rogala) - kolorowy FIS - pastowanie deski rozdzielczej - polerka - siatki zabezpieczające zakupy do bagażnika sory za nieporządek ale zdjęcia robiłem całkowicie przy okazji
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Autko ladne wszystkie mody w dobrym kierunku jakis programik tam jest
hofi7 Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 jakiś tam jest, dokładnie nie wiem jeszcze jaki, ale jakoś w kwietniu się dowiem i wszystko opiszę. Dzisiaj zrobiłem filmik od 0-100 km/h, jutro postaram się go wrzucić
hofi7 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Autko ladne wszystkie mody w dobrym kierunku wszystkie mody będę uskuteczniał jak tylko będę miał na to kase rzecz jasna no i oczywiście będę się starał opisywać w miare możliwości
andr3i Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 fajny avancik powodzenia w modach oraz szerokości
marek_xtr Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Zastanawiam się u siebie nad program, też mam multi tylko że 2,5tdi Myślisz, że warto spróbować bez żadnych obaw? :gwizdanie:
hofi7 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 powiem tak, w tym momencie nie wiem nawet za bardzo jaki to program, w kwietniu wybieram sie do rogala więc będę wiedział nieco więcej. Znajomy z serwisu powiedział mi że trzeba sprawdzić ten progtram zeby po prostu nie zamęczyć skrzyni. Dlatego jak będę wiedział coś konkretnie po 19 kwietnia to oczywiście napiszę..
marek_xtr Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ok czekam na info tez się wtedy wybiorę do rogala pewnie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi