burus2 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 szybkie pytanie i można wyrzucić do kosza szukałem ale niewidziałem, mam zaciski z tyłu żeliwne takie bez użebrowań, a na allegro prawie tylko aluminiowe lucasa z użebrowaniem, i pytanie czy podejdzie zacisk do mojej furki plug&play lucasa czy sie różnią i nie da sie zamontować.
Dev Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 w żeliwny zacisk wkreca sie przewód natomiast zacisk alu ma przewód przykrecany kolejna róznica to kształt klocka, jest inny jarzmo jest takie samo w jednym i w drugim przypadku dobrze poszukaj na alledrogo, zacisków żeliwnych jest do zaje....bania
burus2 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 wielkie dzięki za pomoc zamówiłem żeliwny
oskar88 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a jednak pytanie i dla mnie się przydało
burus2 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 przez przypadek sprzedający sie pomylił i dostałem alu lucasa, i pasuje szerokość na klocki taka sama, klocki łapie w tym samym miejscu co żeliwny i to samo mocowanie do jarzma więc jak kupi sie zacisk z przewodem elastycznym przykręconym do zacisku można podmienić z żeliwa na aluminium, tylko u mnie tak przewody pozapiekane że śruby sie obrabiają od miedzianego przewodu więc oddałem zacisk i biore żeliwny ale wszystko pasuje bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi