sikalafon1 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Problem tkwi w tym że nie wiadomo skąd jest wyciek bo i niema jak tam zajrzeć bo dojście jest nie ciekawe ale widać że krople oleju są na kwadratowej obudowie filtra oleju.Poszła uszczelka pod głowicą?
HaVoK Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Popatrz na odmę. Mi właśnie też trochę poleciało w zimę i pojechałem dzisiaj do znajomego. Powiedział że możliwe że odma, nie sprawdził jeszcze dokładnie i w piątek będzie rozbierał. W każdym razie tak bez rozbierania powiedział że jest tam przy niej mokro więc możliwe że to ona.
kaszub1 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam,ten wyciek prawdopodobnie jest z chłodniczki oleju,jest tam uszczeleczka która przepuściła.Tak było bynajmniej u mnie,wymieniłe i sucho,pozdrawiam.
sikalafon1 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 15:47_________________________________________________Tylko skąd on leci a bez rorbierania nic nie widać (czy to ta ODMA czy też ta CZŁODNICZKA)
Rekomendowane odpowiedzi