cool506 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Witam - od jakiegos czasu, czasami czuje paliwo przez nawiewy, a jak otworze maske to czyc w poblizu filtra powietrza, patrzałem na przewody co ida do listwy ale sa całe, moze ktos tak miał lub zna ten temat, gdzie jest filtr paliwa?? moze to cos tam sie dzieje... pozdrawiam
grzes1150 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 A tankowałeś kiedyś po korek i dobijałeś mimo że pistolet wybijał? Błędów w sterowniku silnika od EVAP nie masz?
Łukasz 23 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 Filtr paliwa masz koło tylnego prawego koła
cool506 Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 nie tankuje nigdy z dobijaniem, ale mozliwe ze to uszczelniacze na wtryskiwaczach?? jest wogoł nich tak troche mokro, filtr odpada bo przecierz by mi do nawiewu nie zawirowywał, przewody do listwy sprawdzałem są oki, troche mnie to niepokoi zebym sie nie spalił tfu tfu!!!!!!!!
mk14_80 Opublikowano 25 Marca 2011 Opublikowano 25 Marca 2011 Witam - od jakiegos czasu, czasami czuje paliwo przez nawiewy, a jak otworze maske to czyc w poblizu filtra powietrza, patrzałem na przewody co ida do listwy ale sa całe, moze ktos tak miał lub zna ten temat, gdzie jest filtr paliwa?? moze to cos tam sie dzieje... pozdrawiam u mnie tez przez nawiew czasami czuć zapach paliwa. co to może być
cool506 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 mam nadzieje ze pozbylem sie problemu, dzis zdjelem nadkole prawe, i tam jest filtr weglowy, przez ktory filtrowane sa opary paliwa, moj jakby byl przypchany, przedmuchalem go, i zmodyfikowalem, u gory jest odpowietrznik, ja go roziercilem i wmontowalem wezyk, ktory poprowadzilem w dol nadkola, malo jezdzilem zeby poswiadczyc ze jest oki, ale dodam iz ten filtr weglawy jest tuz pod wlotem powietrza do kabiny wiec jest to realne ze z niego zalatuje!!
grzes1150 Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 mam nadzieje ze pozbylem sie problemu, dzis zdjelem nadkole prawe, i tam jest filtr weglowy, przez ktory filtrowane sa opary paliwa, moj jakby byl przypchany, przedmuchalem go, i zmodyfikowalem, u gory jest odpowietrznik, ja go roziercilem i wmontowalem wezyk, ktory poprowadzilem w dol nadkola, malo jezdzilem zeby poswiadczyc ze jest oki, ale dodam iz ten filtr weglawy jest tuz pod wlotem powietrza do kabiny wiec jest to realne ze z niego zalatuje!! Ja też bym szukał w tych okolicach
Rekomendowane odpowiedzi