Ciepły Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Siemka:) Ponowny raz mam szalony pomysl myslicie ze dalo by sie zrobic w Avancie drzwi jak w Phantomie otwierane?? A kto powiedzial ze ja ja sprzedam moja ninia zemna zostanie na zawsze:) Jeszcze jedna pytanko a przerobienie przednich drzwi jak w lambo?? Jaka cena i ile roboty?
ykk Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ciepły rzeczywiscie szalony pomysl.. Mysle ze to by bylo trudne do wykonania. Poniewaz avant ma dosc male tylne drzwi, a poza tym wyprofilowane w taki sposob, ze nawet z umieszczeniem zawiasu bylby problem.. Pytanie tylko po co tak udziwniac autko..? Ktos chyba chcial by miec problem z pozniejsza sprzedaza..
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Cieply, a kup ze se lampy po II lifcie, przod i tyl zderzak od S'ki, zawias.... zmien auto - jak masz za duzo kasy pomysl poroniony, ale wykonalny
letallec Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Pomysl szalony, duzo ciecia blachy z uwagi wlasnie na nieregularnosc drzwi. No i nie da sie tego zrobic w 2 dni. Za duzo minusow, a plusy?????? Ja nie jestem zwolennikiem takiego tjuningu, ale na pewno tacy sa. I wlasnie wsrod takich zablysniesz
Ciepły Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2007 hehe naogladalem sie bryczek i szaleje Ja szczerze powiem ze wogole nie jestem zwolennikiem tuningu ja brne w piekno Przyklad moje marzenie Rolls Roys Phantom Moze ktos tez wpadnie na taki pomysl wtedy odnajdzie ten temat i sie dowie ze to wykonalne ale trudne i szalone
ykk Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ciepły A4 to nie Phantom.. Zaraz znajdziesz jakies stare Ferrari i bedziesz pytac czy jest mozliwym zrobienie wysuwanych lamp w A4 B5.. wszystko sie da.. tylko ponawiam pytanie.. Po Co..?
Gość Murzyn Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Murzyn nie badz wulgarny gdzie ja bylem wulgarny?? Dasz za taka przerobke z 5k bedziesz sie irytowal ze cos tam trzeszczy, nie jest idealnie itd, a dolozysz te 5k i masz ladne TDI a avancie i banana na twarzy To jest "rozsadek" a nie wulgarnosc Jezeli naprawde chcesz, to rezac to uderz do Tomka do trzebini
Reggi Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja jestem zwolennikiem takiego tuningu , ale jak jest juz wszystko wymodzone i nie ma sie czego czepić Aczkolwiek lambo door jakoś tak średnio juz wygląda ... i kojarzy mi sie z Calibrami itp. :gwizdanie: Ale te drzwi z fotki są Co do wykonania ..duzo kasy , duzo pracy
Gość rob Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 ktoś tu ma duuużo kasy do wydania, pomaluj na czarno i już będziesz miał :> te przeróbki co proponujesz to nie w
Gość Keżor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 wejdź na http://www.chromy.pl/go.htm zakłądka stylizacja -> suicide doors :th: sam miałem taki pomysł ale denerwował by mnie ten słupek , bo nie da sie go pozbyć
Gość davido31 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 pomysł mało praktyczny bo np. jak będzie chciała wleźć na tył jakaś laska z grubą "styją" to zawiasy masz wyrwane, a tak przy normalnym otwieraniu drzwi to co najwyżej, może ci doopskiem uszczelkę wytargać.
Rafaell Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Pomysł naprawde kosmiczny ale ja bym poszedł jeszcze dalej i bym przerobił przednie drzwi żeby się otwierały w drugą strone (ta jak w starej syrenie)
ykk Opublikowano 19 Grudnia 2007 Opublikowano 19 Grudnia 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Ft2kyqtvWUY Ciepły a moze takie..
slepy Opublikowano 3 Stycznia 2008 Opublikowano 3 Stycznia 2008 no pomysl dosc szalony, ale jak juz takie cos to w sedanie a nie avancie, moze i by to ladnie wygladalo... tylko roboty tyle ze ho ho, ale skoro Ci sie podoba, no to czekam na rezultaty... :>
Rekomendowane odpowiedzi