MrTea Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Witam, Szukałem na forum ale nie znalazłem, bo rzadko ktoś zmienia z AJM na AWX. Ponieważ jestem zmuszony wymienić swój stary silnik który mi mechanik sprartolił (silnik i turbina będą zabezpieczone jako dowód w sprawię sądowej) , coraz bardziej się zastanawiam nad włożeniem silnika AWX. Co oprócz slupka, turbiny i rozrusznika będę musiał kupić / przerobić? Warto się bawić czy może lepiej kupić AJMa który będzie pasował p&p Będę wdzięczny za pomoc/sugestię Dodam że auto mam zamiar zrobić dla siebie a nie na sprzedaż. pozdrawiam
Dev Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 :szukaj: :szukaj: :szukaj: na forum jest nascie informacji na ten temat szukaj AWX-a
MrTea Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 to ślepy jestem, szukalem 20 minut i znalazłem tylko jeden niezbyt dokladny post murzyna o swapie z ajm na asz
Dev Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 szukaj słupka AWX z turbiną ale aby połaczyc turbo z rura do IC-ka musisz miec złączke którą kupisz na allegro dobrze jest wrzucic wiekszy Coolerek i do tego soft :good:
MrTea Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 spox, poszukam na forum passata, moze tam bedzie jakis dokladny opis co i jak ... najgorsze to znaleźć silnik w aucie zeby sprawdzić jak działa. pozdro
Armi Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Spytaj dudiego75, on zmieniał silnik na AWX.
MrTea Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Opublikowano 26 Marca 2011 ale zminialz VP na PD, a ja chce z PD na PD tylko innego ... ale spoko, Dudiego juz pytalem
Rekomendowane odpowiedzi