chudineze Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja też dziękuje za zlot, tak mi sie podobało że dziś wracam z powrotem (bo zapomniałem auta wziąć ) PS. będzie ktoś jeszcze jutro w stasindzie z A4? Tak Nosfer jedzie po kurtkę, moskal będzie wymieniał wykładzinę, a Poziek poszuka soboty :polew: I może jeszcze ktoś
Młodzik Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 ja też dziękuje za zlot, tak mi sie podobało że dziś wracam z powrotem (bo zapomniałem auta wziąć ) PS. będzie ktoś jeszcze jutro w stasindzie z A4? Tak Nosfer jedzie po kurtkę, moskal będzie wymieniał wykładzinę, a Poziek poszuka soboty :polew: I może jeszcze ktoś No to zrobimy sobie spota :polew:
augustA4 Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzięki wszystkim za MEGA ZLOT. :good: Mój pierwszy ale na pewno nie ostatni. P.S Jarko dostałeś od pewnych osobników (pochodzenia wczorajszego :polew:) Finski ogień ??
ROBERT Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Dzięki za MEGA WYPASIONY WEEKEND ... miło było poznać tylu za***istych ludzi To był mój pierwszy i na pewno nie ostatni zlot w BT Przede wszystkim Dzięki Wielkie organizatorom i kumplom z którymi jechałem
jarko Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Jarko dostałeś od pewnych osobników (pochodzenia wczorajszego :polew:) Finski ogień ??
lexpar Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Jarko na twoje ręce składam gorące podziękowania . Doceniam Twój wkład w organizację zlotu.
Cuber Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Jarko na twoje ręce składam gorące podziękowania . Doceniam Twój wkład w organizację zlotu. dzięki :gwizdanie:
uhu2 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Wielkie dzieki organizatorom za udana impreze!Wszystko zapiete na ostatni guzik i do tego mily akcent na wejsciu z gadzetami
Rekomendowane odpowiedzi