trujson Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 zgadzam sie z tym ze na żywo wygląda jeszcze lepiej cos ma w sobie
Bartek480 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 Mam ten spoilerek już pomalowany ,wygląda fajnie ale mam problem z jego zamocowaniem. Taśma jest za słaba bo spoiler nie jest wyprofilowany i po bokach odstaje. Czy ktoś wie jakiego kleju użyć??
podecho Opublikowano 28 Stycznia 2008 Opublikowano 28 Stycznia 2008 na pewno klej do szyb. spodobała mi sie ta lotka.. może tez sobie coś podobnego sprawie. widziałem taką podobna lecz bardzij interesująca w Wałbrzychu w a4 może ktoś jest na forum i top jego samochód widziałem ? a pasowała by taka lotka z b6 s4 do b5 ?
Iverson Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 a ja padłem dzisiaj....jadę po mieście ,przedemną skoda 105 patrzę na klapę a tam lotka :polew:, więc juz wiem skąd pierwowzór lotki na klapie :kox:
sokolnh Opublikowano 29 Stycznia 2008 Opublikowano 29 Stycznia 2008 na allegro jest do sprzedania b5 z taka lotka http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3990333
Rekomendowane odpowiedzi