Gość Danynx Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Zakupiłem wysyłkowo z ogłoszenia niby standardowe sprężyny (wcześniej miałem sportowe). Nie widziałem co kupowałem no i przyszły ..... ponownie sportowe tyle że juz koloru czarnego. Są b. twarde. Muszę kupić standardowe. jak są oznaczone tzn. chodzi mi o te paski kolorowe na sprężynach (ew. wymiary) Pozdrawiam
Gość pbogusz13 Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Wiec tak: przód: grubość 13,25mm srednica zew 133mm wysokość 355mm tył: grubość 10,50mm srednica zew 110mm wysokość 394mm Tak mi wychodzi z programu.Firma Lesjofors. Jezeli interesuja Cie nowe sprezyny to daj znac,dowiem sie cene w hurtowni. Pozdrawiam
Gość Danynx Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Wiec tak:przód: grubość 13,25mm srednica zew 133mm wysokość 355mm tył: grubość 10,50mm srednica zew 110mm wysokość 394mm Tak mi wychodzi z programu.Firma Lesjofors. Jezeli interesuja Cie nowe sprezyny to daj znac,dowiem sie cene w hurtowni. Pozdrawiam a kolory pasków jakie są ? myślę że tak szybciej dobiorę odpowiedni niz latanie z miarką
piurko Opublikowano 22 Marca 2006 Opublikowano 22 Marca 2006 Ja wymieniałem ze sportowych na normalne niemieckie K+F w kombi i płaciłem 500-550 zł. za 4 szt.i jest OK. Jeśli Cię interesują to znajdź na allegro gościa ZMAX- polecam.
Gość Danynx Opublikowano 23 Marca 2006 Opublikowano 23 Marca 2006 Ja wymieniałem ze sportowych na normalne niemieckie K+F w kombi i płaciłem 500-550 zł. za 4 szt.i jest OK. Jeśli Cię interesują to znajdź na allegro gościa ZMAX- polecam. ale ja chciałem kupić urzywane bo nie wiem czy pojeżdżę tym samochodem 1-2 lata i kolory pasków pomoga mi najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi