sajmon8526 Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Witam.Mam ogromny dylemat.Otóz zdechły mi obydwa przeguby na lewej połosi.I teraz zastanawiam sie czy kupic uzywke kompletna czy kupic osobno przeguby zew i wew i załozyc.Koszty sa takie ze połos kosztuje 150 zł. a wewnetrzny ze 230 w sklepie a zewnetrzny tez ponad 100 pewnie bedzie.Szkoda mi kasy bo miałem sobie zestaw kluczy kupic:/Ale nie wiem.Co wy byscie zorbili.Uzywka niewiadomo w jakim stanie bedzie a nowe to nowe ale kosztowne.Ja juz sam nie wiem.Krotko i zwieźle co byście zrobili?:)dzieki z góry za odpowiedzi.
majkel_majki Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 Nowe przeguby i na przynajmniej 100 tys km masz z dyńki ciesz się, że nie masz automatu bo do auto zewnętrzny jest ponad 2 razy droższy
sajmon8526 Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Opublikowano 31 Marca 2011 no włąsnie Michał jestem tego samego zdania:) poleci po kieszeni ale przynajmniej wiem ze pojeżdze ze nowe osłony nowe przeguby no i moja prosta oryginalna połos!!!!!:)chciałbym amiescic sie w 300 zł:)heh ale czuje ze nie da rady:)A jak kupie uzywke to moze bedzie krzywa a przeguby beda rozleciałe:/ jutro zamawiam i koniec postanowione.Dzieki Michał za stanowcza odpowiedź:)A miałem sobie kupic nasadki spline małe i duze :wallbash: i kasa poleci ale bedzie czarnuch sprawny w 100 % .Najwyzej zrezygnuje z weekendowego browarka i łakoci przed tv:) heh pozdrawiam:)
medik Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jeśli przeguby to tylko nowe. Kupisz używkę i skąd wiesz jaka się trafi. A na nowych spokojnie polatasz.
Rekomendowane odpowiedzi