lukaseq1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam, dzisiaj wracajac z pracy odpalajac swoje a4, zrobilo mi prima aprilis. Autko odpalilo normalnie ale po chwili patrze na wyswietlacz a tam wszystko zresetowane, data, godzina, km. Ktos moze cos doradzic ?
msuchecki90 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kolego najprawdopodobniej licznik zaczyna sie psuc miałem to samo u siebie az wkoncu immo w liczniku nie pozwolił mi auta odpalic i kupiłem licznik od a6 z pełny, fisem
lukaseq1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no to mnie pocieszyles a moze byc ze akumulator nie daje rady ?
Konrad.jpg Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jeśli podczas rozruchu napięcie spadnie poniżej 8V(chyba) to się wszystko zeruje miałem tak jak mi się aku skończył
lukaseq1 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 bylem dzisiaj zmierzyc aku w servisie i wyszlo takie cos: Zalecenie: wkrotce wymienic, soC: 100%, Napiecie: 12.84v, temp aku 20c, Test pojemnosci: ostrzezenie, zywotnosc akumulatora: 31%, pojemnosc 563A. Test zdolnosci rozruch: 92%, napiecie 9.16v. Test ukladu ladowania: dobry stan, napiecie 13,84. Moze to byc aku czy martwic sie dalej ?
Darayavahus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Jak dla mnie aku. Ja mam słaby i przy odpalaniu rano, zwłaszcza w zimie, pojawiały mi się kontrolki od ABSu bo napięcie spadało i czujniki głupiały. Raz własnie wszystko mi się zresetowało.
Rekomendowane odpowiedzi