Kemor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam. Mam rozbite PL auto z tempomatem i chciałem przenieść tempomat do nowego auta UK (anglik). Możecie mi powiedzieć co dokładnie muszę wymontować by wszystko cacy działało w aucie z UK .... najlepiej fotki. Oczywiście osłonę kierownicy i manetkę pewnie tez będę musiał zabrać ? czy specjalnie kupować angielska wersje ? Wielkie dzięki za wszystkie informacje.
wrclaguna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Poczytaj np. tutaj jak sie dostac do tempomatu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=23501.1020
Stolkien Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 oczywiście zacznij od pierwszej strony!
domjenick Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 czy specjalnie kupować angielska wersje ? -moduł i manetka jest taka sama w obu przypadkach-więc przekładasz tylko z jednego auta do drugiego
Kemor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 wielkie dzięki ..... czyli jeżeli mam trójramienną kierownice (sport) .... to potrzebuje tylko manetkę ? * Midline o kierownica : standardowa 4-ramienna kierownica, sportowa kierownica trójramienna, kierownica multifunkcyjna o dostępne funkcje: manetka komputera pokładowego (trip computer), tempomat (Cruise Control) o numer VAG: 8E0 953 549 L (8E0953549L), 8E0 953 549 N (8E0953549N)
ghost1717 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kolego ja miałem tak jak Ty 3 ramienną sportową kierownice i mimo to miałem moduł z literka F. Wszystko zależy od szczescia... na Twoim miejscu wyciagał bym manetke+moduł i masz spokój pozdro
Rekomendowane odpowiedzi