Rosemeyer Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 [No wlaśnie taki zamszyk jak w Gallardo bardziej mnie kręci no ale flok to nie bedzie zamszyk jak w Lambo prawie jak, ale zawsze tylko prawie ;-)
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mocno tez zastanawiam sie nad flokowaniem deski, tunelu i boczkow. w skorze sobie zrob - jak lukasz wymieni batarie w kalkulatorze to to roznica w cenie nie wyjdzie zbyt duza ;-) ja mam u siebie tunel i podlokietniki z uchwytami w drzwiach i bardzo fajnie to wyglada. No wlaśnie taki zamszyk jak w Gallardo bardziej mnie kręci alcantara - 300 zł / netto metr bieżący http://www.alcantara.com/#/en/home na biednego nie trafiło..jeszcze sobie podwozie alcantarą ciachnie
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pewnie wkońcu wszystko musi mieć naj :polew:
bajk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Cóż... powtórzę chyba jeszcze raz to co zostało już napisane - szkoda, że brak quattro, chociaż przy dobrej oponie i 250KM w FWD straszne nie będzie.. Fajnie, że S-Tronic. Weź w końcu tych felg się pozbądź, ponieważ według mnie są straszne
hornet Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Fajny samochodzik. Kolor foteli podoba mi się a nie wiecznie czarne albo beżowe które później wyglądają jak kawa z mlekiem po ujebaniu... Skrzynia szkoda tylko że ośka ale cóż nie można mieć wszystkiego. Do miasta i na galerianki jak znalazł
Reggi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Mocno tez zastanawiam sie nad flokowaniem deski, tunelu i boczkow. w skorze sobie zrob - jak lukasz wymieni batarie w kalkulatorze to to roznica w cenie nie wyjdzie zbyt duza ;-) ja mam u siebie tunel i podlokietniki z uchwytami w drzwiach i bardzo fajnie to wyglada. No wlaśnie taki zamszyk jak w Gallardo bardziej mnie kręci alcantara - 300 zł / netto metr bieżący http://www.alcantara.com/#/en/home na biednego nie trafiło..jeszcze sobie podwozie alcantarą ciachnie Mówisz podwyższyć cenę na usłudze ?
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Do miasta i na galerianki jak znalazł :polew:
adamooo Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 spokojnie..właśnie ściągamy z zza oceanu szpere..
malik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 pewnie wkońcu wszystko musi mieć naj :polew: Piotrze, z Twoich ust to prawdziwy komplement
_Makki_ Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Kurcze, gdyby nie zona, pies itp itd to tez bym se taka sprawil :-) Nowa TT jest sexy, ale tylko z q
malik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Kurcze, gdyby nie zona, pies itp itd to tez bym se taka sprawil :-) Nowa TT jest sexy, ale tylko z q Mam zone, corke i psa. I sie udalo
boberek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 pewnie wkońcu wszystko musi mieć naj :polew: Piotrze, z Twoich ust to prawdziwy komplement Juz sie przyzwyczaiłem :naughty: :kox: :polew:
malik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Weź w końcu tych felg się pozbądź, ponieważ według mnie są straszne No i moglbys wreszcie jakies inne felgi wybrac Lepiej? Na razie tylko wirtualnie
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nałożyłeś to wirtualnie pięknie Co do felg..lepiej ale d*py nie urywa Ale koło to zawsze kwestia gustu więc wszystkim nie dogodzi.
malik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Nałożyłeś to wirtualnie pięknie Dzięki, czasami mi wychodzi
Cuber Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 No ta fela już bardziej choć wirtualnie ,bo faktycznie te co masz to szału nie robią
Flyer Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja bym pomyslal o rotorach z S4 B8 / S5 repliki sa w dobrej cenie na allegro.
tymonA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ładne autko ale takiego garażu to ja ci zazdroszczę
pawel1380 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ja bym pomyslal o rotorach z S4 B8 / S5 repliki sa w dobrej cenie na allegro. A czemu nie mogą być z TTRS? (tak jak na foto) Nie rozumiem czemu każde duze koło przyporządkowujecie do S5. To koło jest w standardzie w RS5.I stąd się "wywodzi".Tzn tam je po raz pierwszy w A5 zaprezentowano. Nawet nie wiem czy obecnie można je do A5 "zwykłej" zamówić.
Rekomendowane odpowiedzi