rox79 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Hej, pytanko jak w temacie, może ktoś zamieścić jakiś schemacik? drugie pytanie dlaczego naciskając przy klimatronicu recyrkulacje powietrza (trzymam wciśniętą) i nawiew górny nic się u mnie nie zmienia czy to oznacza, że nie mam możliwości oglądania kodów klimatronica (rocznik 12.2001 więc dziwne to by było)? Nadmienie, że jak wcisnę recyrkulacje i "+" to następuje zmiana ze stopni na farenchajty
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://img299.imageshack.us/img299/9022/termoststa6mb2.jpg
Pikuś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 mcm00, jakos ten Twoj link wiele nie pomoze poza numerem. Nie wiem, czy w twoim tez tak jest ale termostat jest chyba za rozrzadem po prawej stronie patrzac na silnik. Zeby wymienic chyba trzeba rozpinac rozrzad. Poszukaj bo bylo chyba na forum.
Gość bibon Opublikowano 23 Grudnia 2007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Termostat jest za rozrządem,więc żeby dobrać się do niego musisz go rorpiąć tak jak pisał Pikuś. Co do klimatronika nie masz możliwości oglądania kodów(działa w b5).
pecia1985 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 ja wymieniałem termostat i mechanik przodem wyjechał i bez zbytniego grzebania w rozrządzie wymienił termo. ale przód trzeba zdemontować
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 :wallbash: :wallbash: Kolego patrz na daty
Rekomendowane odpowiedzi