K2 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam kolejny temat z wyborem kolor autka Srebrny Dodatkowo czarne lusterka i wkrótce tez czarny dach 1. kierunkowskazy Białe: 2.Kierunkowskazy Czarne: W żadnym wypadku nie polecam tego "Chłamu" Dziękuje za wypowiedzi
Grisza79 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 hmmm.... raczej białe Chociaż kto wie jakby czarne się na aucie prezentowały
K2 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no właśnie czarne do srebra pasuje tym bardziej ze mam czarne lustra i będę malować dach na czarno
Grisza79 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 no właśnie czarne do srebra pasuje tym bardziej ze mam czarne lustra i będę malować dach na czarno O tym akurat nie wspomniałeś
koman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 czarne będzie się komponować możesz jeszcze zrobić czarny grill i tylni znaczek w czerni
K2 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 czarne będzie się komponować możesz jeszcze zrobić czarny grill i tylni znaczek w czerni grill będzie od s4 wiec nie będę go ruszał ale z tym tylnym znaczkiem to się zastanowię
koman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 czarne będzie się komponować możesz jeszcze zrobić czarny grill i tylni znaczek w czerni grill będzie od s4 wiec nie będę go ruszał ale z tym tylnym znaczkiem to się zastanowię zajrzyj na mój profil na ostatnich stronach mam foto z czarnym znaczkiem (fota michu)
Gość fudi Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja mam białe przy srebrnym aucie + lustra chrom to Ty przy czarnym wariancie daj czarne
davidoati Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jeśli spełnisz swoje plany to czarne, jeśli seria to tylko białe
K2 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 czarne zakupione Dzieki za rady Ps. narzazie dach odpuszczam biorę się za środek;)
Rekomendowane odpowiedzi