Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Moja Audiczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

HaVok :hi: dzięki za dobre słowo.

Opublikowano

hehehe kurde ja se zartuje bo auto ogolnie to dobra baza do modow :) u mnie na profilu w mojej srebrnej tez jest polewa hahah i wiekszosc to rozumie ze sa to zarty zreszta kolega Robert tez odpisal z humorem :D:D "Cinquecento fajne autko tylko do sexu troche nie wygodne (kolezanka miała) wiec zostane przy mojej A4.

" i dobrze troche smiechu musi byc auto jest w fazie rezania a nie gotowego projeku

Opublikowano
  • Autor

Olaf pewnie ze musi być wesoło :wink4: :> przecież ja sie nie obrazam :kox:

Opublikowano

Co racja to racja :wink4:

Rezaj rezaj i zobaczymy co będzie ;)

Obyś nie był jak duża część: zakładają konto, pokażą auto i więcej się o nich nie usłyszy :rolleyes:

Opublikowano

Co racja to racja :wink4:

Rezaj rezaj i zobaczymy co będzie ;)

Obyś nie był jak duża część: zakładają konto, pokażą auto i więcej się o nich nie usłyszy :rolleyes:

dokladnie tak jest jak napisales ;p

Opublikowano
  • Autor

nie nie:) właśnie staram sie tu pokazac z jak najlepszej strony oczywiście :wink4:

JESZCZE O MOJEJ =OOOO= BEDZIE GŁOŚNO :decayed:

Opublikowano

Grunt to zdrowe podejście do samego siebie :good: krok po kroczku się jakoś dopieści i będzie gites :dance:

Opublikowano
  • Autor
:good: będzie git :wink4:
Opublikowano

niepokoją mnie tylko te progi które planujesz założyć, pokaż jakieś przykładowe foto :cool1:

Opublikowano
  • Autor

niepokoją mnie tylko te progi które planujesz założyć, pokaż jakieś przykładowe foto :cool1:

kurcze postaram sie zrobić foto takiej b5 co u mnie w okolicy jezdzi... ona ma chyba orginalne te progi.. i tez jest ładna... :good:

ma coś takiego

http://moto.allegro.pl/progi-audi-a6-a4-vw-passat-b5-b5fl-i2084633442.html

tylko jak dzwoniłem do gościa o to to mówi ze to do b6... chyba ze da sie jakoś przerobić :cool1:

Opublikowano

B5_S4_DTM_18_15.jpg

o takie ci chodzi?

Opublikowano
  • Autor

nie.. bo to tylko jest normalny próg tylko ze w kolorze... o tamta ma coś jak na tej aukcji co wysłałem linka.

Ale tez chce pomalować w kolor hokeje zderzaków

Opublikowano
  • Autor

nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc :no: od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje?

Opublikowano

nie... te są pewnie na klej mocowane a tego wolałbym uniknąc :no: od esy mówisz... hmmm a ile takie coś kosztuje?

Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B :) jak tak bede przerabial tez do siebie

Opublikowano
  • Autor

Robert zobacz auto od Cymka i Nosba oni maja progi po przerabiane z Omegi B :) jak tak bede przerabial tez do siebie

postaram sie coś dowiedzieć od kolegów. Dzięki :hi:

Opublikowano

jeśli mogę się wtrącić, ja takie mam i ładnie wyglądają, nie mam foto bo dopiero będą malowane

fakt faktem trochę rezania jest, ale efekt jak na nie ori progi...powalający :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jeśli mogę się wtrącić, ja takie mam i ładnie wyglądają, nie mam foto bo dopiero będą malowane

fakt faktem trochę rezania jest, ale efekt jak na nie ori progi...powalający :naughty:

tez sie z tym zamierzam pobawić:)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Tył jak narazie skończony :naughty:

eac4c6ca4d60d191med.jpg

Czas sie zabrać za przód......

---------- Post dopisany 19-04-2012 at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany 10-04-2012 at 10:38 ----------

podszybie jest :decayed:29668d8985a4ef31m.jpg

---------- Post dopisany 06-05-2012 at 06:20 ---------- Poprzedni post napisany 19-04-2012 at 18:09 ----------

lampy założone fdf62e11aeb77414med.jpg

i przy okazji zderzak:decayed: 7e4253134b3b9972med.jpg

Jeszcze tylko GWINT i szyby przyciemnie... i pora zacząć coś w środku grzebać...

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ----------

i co żle wygląda???:banan::naughty:

---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:26 ----------

i co żle wygląda???:banan::naughty:[<a  href=7398fc01503a9790med.jpg' alt='7398fc0150

Opublikowano

kiedy gleba wpadnie?