Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w dziuple ale sypie

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o prosze powitac Swierzaka ;):hi::naughty:

Raczej świeżaczkę;) Robimy spota, czy nie? jakieś propozycje miejsca? Galeria łódzka,Real, Rudzka Góra, czy inne miejsca?

Opublikowano

kto by się dzisiaj pisał :mysli:

Opublikowano
  • Autor

no ja moge podjechac na chwile :) zanim polece w traske :) [br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 14:17_________________________________________________hmm no ale co tam bede tak sam stal ;)

Opublikowano

sam to raczej nie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no ze sniegiem padajacym ;) nikt sie nei deklaruje ze przyjedzie :)[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 15:12_________________________________________________w razie co ja moge wpas tak 19- 19:30 na troszke a tymczasem sie zbieram bede za jakis czas

Opublikowano

kufa codziennie teraz.... :polew:

Opublikowano
  • Autor

ok czyli rozumiem ze olewamy temat skoro nikt nic nie pisze :)

Opublikowano

wczoraj trzeba bylo duspko ruszyc :gwizdanie:

Opublikowano

teraz będą maratony żeby nadrobić zaległości :wink4:

Opublikowano
  • Autor

to co Panowie ?? nic a nic ?? wczoraj nikt nic nie pisal ...

Opublikowano

wczoraj był spontan :naughty:, dzisiaj już się ludziom nie chce :no:

Opublikowano
  • Autor

kuzwa ja wczoraj nic nie widzialem fakin szit ehhh nie dane mi jest przyjechac ;)[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 18:53_________________________________________________dobra to nic lece do warszawy pozdro

Opublikowano

w tygodniu trzeba się zebrać żeby wszyscy wiedzieli i nie było wymówek :tongue4:

Opublikowano

Szukam kogoś z łódzkiego, kto mógłby poświęcic troche czasu mojej a4 - ma ktoś może VAGA do b7 ? ostatnio mi w aucie dzieją się dziwine rzeczy i chciałbym to sprawdzić, jasne jest, że zapłacę za taką usługę. pozdrawiam

Opublikowano

wiesz co jak i tak masz zamiar za to zaplacic to proponuje ci jechac do lodzi na ul.Franciszkańska 170 oni tam sie tym zajmuja i od razu ci powiedza co jest nie tak i moze to zrobia na miejscu :good: tyle ze nie wiem ile taka przyjemnosc kosztuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________ja dzisiaj mialem impreze rodzinna o nie moglem sie zebrac zeby na spota przyleciec ale w tygodniu jestem chetny :good::decayed:

Opublikowano
  • Autor

dolecialem ale powiem wam ze masakra jest na trasie pomijam ze zadnej piaskarki nie widzialem przez 2,5 godziny to jeszcze snieg sypie tak ze nic nie bylo widac :/

heh znowu zaskoczeni zima ;)

Szukam kogoś z łódzkiego, kto mógłby poświęcic troche czasu mojej a4 - ma ktoś może VAGA do b7 ? ostatnio mi w aucie dzieją się dziwine rzeczy i chciałbym to sprawdzić, jasne jest, że zapłacę za taką usługę. pozdrawiam

w starowej gorze zaraz za matka polka jak sie na tuszyn leci jest stacja seata audi vw Mysyk tez mozesz tam podjechac test vaga sprawdzenie diagnoza 50 zl

Opublikowano

i kurfa znowu odśnieżanie z rana :kwasny:

Opublikowano

tez mysle ze lepiej cos w tygodniu zrobic lajcikowo, bo w weekend zwykle najebany jestem :gwizdanie:

comeback

Opublikowano

patrze z okna i moj samochod to kupa...sniegu :P a ja chcialem kapetki na letnie zmieniac...