Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozdziewiczenie musi nastąpić :tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ja tez nikogo nie znam ale moze bede :P[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 16:56_________________________________________________jak zapamietasz imie Bartek to juz znasz dobra polowe :D

Opublikowano

he :> he :> wiem, że boli ale w takich miłych okolicznościach jak grillowe popołudnie :confused4:

Opublikowano

wezmiemy musztarde bedzie po blocie :kox:

Opublikowano

:> Bartek w tym wieku jak mój to już chyba nie ma "nie rozdziewiczonych" :decayed:

Nie to żebym się chwalił ile mam lat ale... :gwizdanie:

Opublikowano

jak to mnie bedzieszs znal :tongue4: ja juz cie rozdziewiczlaem pod manufaktora :tongue4:

Opublikowano

to ja Ci wspolczuje... ja mam kilka mniej ale moja d*pa nie jest rozdziewiczona ... i tak zostanie :gwizdanie:

Opublikowano

ta zostanie :polew: poczekaj jak bedziesz ze mna jechal na grilla :evil: dam ci taka samakowa landryneczke poczujesz sie jak w niebie poniej :decayed:

Opublikowano

z takimi pisaneczkami :cool1:

Opublikowano

mariusz przeciez nie jestes taki stary nic nie dygaj :good: zamek w bagazniku wymieniles???

Opublikowano

nigdzie nie znalazłem siłownika :evil: w salonach meldują, że tylko całe komplety - sam siłownik nie występuje. Ale dałem cynk człowiekowi który lata na Poznań, może coś znajdzie. :)

Opublikowano
:good: to moze tez mi cos przywiezie :cool1: ale to jak cos to ci wytlumace na spocie :decayed:
Opublikowano

nie ma sprawy - przypomnij się tylko :good:

Opublikowano

chlopaki a powiedzcie mi a ktos ma jakiegos grila????? bo tak sie wybieramy a moze byc d*pa..... i bedziemy ,musieli prosic krzyska tego co ma :quattro: zeby podgrzal :tongue4:

Opublikowano

no ja nadal czekam na jakies info z tymi wlepkami bo tak zrob zrob zrobilem i cisza albo cos przeoczylem

caly czas czekam na numer do tego goscia.. wy :notworthy:bacz

Opublikowano

chlopaki a powiedzcie mi a ktos ma jakiegos grila????? bo tak sie wybieramy a moze byc pupa..... i bedziemy ,musieli prosic krzyska tego co ma :quattro: zeby podgrzal :tongue4:

No z nowym wydechem (odbieram jutro) nie ma problemu, hehe

Opublikowano

Tomek junkersa się odpali i też da rade :decayed:

Opublikowano

witam

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:27_________________________________________________byłam obejrzeć miejsce...jest fajnie- boisko do siatkówki, stół do pingla, boisko, plac zabaw, coś do ćwiczeń i dużo miejsca na świeżym powietrzu. Szef wie gdzie to jest :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 21:29_________________________________________________jak się udał zwiad :przebiegly:
Opublikowano

tylko pogoda musi dopisać :decayed: