Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:kox:[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 23:05_________________________________________________ :szukaj: w dziale rabaty i promocje :tongue4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:blink: masz coś dobrego
Opublikowano
:kwasny: dziś już po ptokach
Opublikowano

moze masz ochote w srode do dlutowka podjechac :>

Opublikowano

a czemu w środe :mysli:

Opublikowano

jutro trzeba iść do arbajtu :thumbdown:

Opublikowano

po tyrze ;p nie wiem co moja mloda wymysli wiec moge napisac jutro :]

Opublikowano

dawaj więcej info

Opublikowano

nie wiem czy pojedziemy jutro do stajni, bo jak tak to mozna jakas flache zarzucic :]

Opublikowano

można, można :naughty:

Opublikowano

tylko wiesz.... moze drzewo wezmiesz jako kierowce jakby co :)

Opublikowano

o kurfa zapomniałem, że kierowca ma urlop :wallbash:

Opublikowano

Szczałka :hi:

Seba maszyną sam nie poleruj, bo zniszczysz lakier. Do speca oddać, ale do speca, bo jak sprzedawałem corsę, to chciałem wypolerować. Tak jakoś pożółkła no i koleś dotarł się do podkładu...

A mleczkiem jak najbardziej ;) To amway też używam, ale to nie jest klasyczne polerowanie, bo to mleczko ma wyschnąć no i rączkami jedziesz, a klasyczne mleczko nie może schnąć no i maszynka idzie w ruch.

Co do klimy to jeśli mam jeszcze telefon do gościa, to jutro Ci napiszę. Teraz ciemno jak w (_!_) u murzyna i nie znajdę. Koleś konkretny i nie naciąga na wymyślane usterki.

Pozdro

Opublikowano

kobita mojego szefika handluje tymi wynalazkami :wink4:

jutro jeszcze coś się pomyśli nad organizacją, dzisiaj trzeba przytulić się już do poduszki :tongue4:

narka wszystkim :hi:

Opublikowano

tak czytam jak psioczycie na ilość ludzi na spocie, wiec postanowiłem się wytłumaczyć czemu mnie nie było. Byłem dobrej myśli i chciałem przyjechać, ale w sobotę zostałem brutalnie rzucony w stronę pomorza gdańskiego w celu układania worków z piaskiem na wałach wokół wisły :blink: wróciłem dopiero dziś wieczór :naughty: może za 3 podejściem będę miał wolne w nd i zajrzę na spocik :)

Opublikowano
  • Autor

Szczałka :hi:

Seba maszyną sam nie poleruj, bo zniszczysz lakier. Do speca oddać, ale do speca, bo jak sprzedawałem corsę, to chciałem wypolerować. Tak jakoś pożółkła no i koleś dotarł się do podkładu...

A mleczkiem jak najbardziej ;) To amway też używam, ale to nie jest klasyczne polerowanie, bo to mleczko ma wyschnąć no i rączkami jedziesz, a klasyczne mleczko nie może schnąć no i maszynka idzie w ruch.

Co do klimy to jeśli mam jeszcze telefon do gościa, to jutro Ci napiszę. Teraz ciemno jak w (_!_) u murzyna i nie znajdę. Koleś konkretny i nie naciąga na wymyślane usterki.

Pozdro

no spoko :) ja nie chcialem maszyna polerowac ;) a amwayem masz racje ale i tak daje rade to mleczko :D zmienia kolor auta na bialy a pozniej po starciu sie blyszczy jak psu ogon :D

a co do klimy daj znac bo musze cos z nia zdzialac :)