Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z mojej strony to tak: Prawdopodobnie przyjadę od razu na grilla, gdyż mam blisko i zobaczę się z Wami już na miejscu docelowym (i tak spotkalibyśmy się pod Leroyem). Jeśli Miśki będą na tyle uprzejme, to proszę oczywiście o zakup kiełbasy również dla mnie;) Grilla wezmę ze sobą, jeśli istnieje potrzeba wzięcia czegoś jeszcze, to piszcie - mam duże auto, zmieści się sporo potrzebnych rzeczy:) Zastanawiam się tylko, kto to auto odprowadzi mi do domu, ale już moja w tym głowa;) Musi się znaleźć wśród znajomych jakiś niepijący;]

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie jakby ktoś potrzebował to ja wezmę VAG-a :tongue4: Może ktoś widział przypadkiem moje dekielki???? Bo mi w tamten weekend zaje**li w galerii na parkingu :confused4:

Opublikowano

Panowie jakby ktoś potrzebował to ja wezmę VAG-a :tongue4: Może ktoś widział przypadkiem moje dekielki???? Bo mi w tamten weekend zaje**li w galerii na parkingu :confused4:

ja z vag-a chetnie skorzytstam :good:[br]Dopisany: 08 Październik 2010, 22:21_________________________________________________a teraz lece w kokon bo jutro do szkoly :wallbash: bede po 15 jutro na Leroy-u :good::decayed:
Opublikowano
  • Autor

no to ladnie szykuje sie ze bedzie wiecej niz 5 aut :D

Opublikowano

ja jutro wypróbuje swoją zorke :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kupiles ??

no to co sie nie chwalisz :D

galeria widze bedzie sie nam powiekszac elegancko :D

Opublikowano

myslalem ze w wekend nie musze sie golic a tu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

hahaah no no mam to samo :P

co kupiles za zorke w koncu ??

Opublikowano

nikon d40 + kit + sigma 70-300

Opublikowano
  • Autor

noo i pieknie :) jak wrazenia ?? :)

Opublikowano

narazie się ucze obsługi :polew:

Opublikowano
  • Autor

hhehe no to pewnie chwile zajmie :) lece spac rano trzeba do ldz leciec

pozdro :) jak nikogo nie ma to PSTRYK[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:00_________________________________________________PSTRYK :hi: :hi: :hi: szybkie sniadanko i w trase ;)

Opublikowano

Dzień dobry :hi:

Jakie to życie jest nieprzewidywalne :)

Otóż w wyniku niesamowitego zbiegu okoliczności i czujności mojego znajomego mechanika-diagnosty w dniu wczorajszym wszedłem w posiadanie śliczniutkiego, zielonego ADR-a :D

Ponieważ nie zrobiłem wczoraj żadnych zdjęć ( nie miałem do tego głowy, dzisiaj nadrobię ) - to wygląda on tak: http://otomoto.pl/audi-a4-C15528560.html :D

Może i trudne do uwierzenia, ale naprawdę koleś kupił go od 1-go właściciela ( Niemiec miał go 14 lat, od nowości :blink: ) , także przebieg jest potwierdzony. Auto kupowałem na stacji diagnostycznej, więc miałem okazję od razu zobaczyć go z każdej strony ( nówki wachacze dolne, z logo Audi, to jakieś ori chyba ? ).

Dodatkowo "gratis" mam już wymieniony rozrząd oraz olej :D

Opublikowano

:hi:

Gratulacje Kimi... nie jest to wprawdzie biały, ale też może być :D

teraz koniecznie trzeba go oblać, co by sie bezawaryjnie sprawował :wink4:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:08_________________________________________________jak chcesz, to wyślij mi na pw nr vin, to rzucimy okiem co w trawie piszczy :cool1:

Opublikowano

Otóż w wyniku niesamowitego zbiegu okoliczności i czujności mojego znajomego mechanika-diagnosty w dniu wczorajszym wszedłem w posiadanie śliczniutkiego, zielonego ADR-a :D

Ponieważ nie zrobiłem wczoraj żadnych zdjęć ( nie miałem do tego głowy, dzisiaj nadrobię ) - to wygląda on tak: http://otomoto.pl/audi-a4-C15528560.html :D

Może i trudne do uwierzenia, ale naprawdę koleś kupił go od 1-go właściciela ( Niemiec miał go 14 lat, od nowości :blink: ) , także przebieg jest potwierdzony. Auto kupowałem na stacji diagnostycznej, więc miałem okazję od razu zobaczyć go z każdej strony ( nówki wahacze dolne, z logo Audi, to jakieś ori chyba ? ).

:oklaski: :thumbup: no i prosze mial byc na wiosne a tu pyk i juz smigasz :naughty: to moze znajdziesz dzisiaj chociaz 15 min zeby podjechac i sie pochwialisz :naughty:
Opublikowano

Może i trudne do uwierzenia, ale naprawdę koleś kupił go od 1-go właściciela ( Niemiec miał go 14 lat, od nowości :blink: ) , także przebieg jest potwierdzony. Auto kupowałem na stacji diagnostycznej, więc miałem okazję od razu zobaczyć go z każdej strony ( nówki wahacze dolne, z logo Audi, to jakieś ori chyba ? ).

:oklaski: :thumbup: no i prosze mial byc na wiosne a tu pyk i juz smigasz :naughty: to moze znajdziesz dzisiaj chociaz 15 min zeby podjechac i sie pochwialisz :naughty:

Bardzo bym chciał, ale nie wydolę :smutas:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :wink4: :wink4: :wink4: Mówiłem ze zycie jest nieprzewidywalne ??? No mówiłem - "budzisz się rano" i jest :wink4: :wink4:

Opić go trzeba koniecznie :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:49_________________________________________________Zachowałem się jak jakieś chamidło

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Dzień Doberek wszystkim

Opublikowano

siema Mariano :tongue4:

Opublikowano

Jaka pogoda na południu - też tak pięknie, choć mroźno, jak u nas ????

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :wink4: :wink4: :wink4: Mówiłem ze zycie jest nieprzewidywalne ??? No mówiłem - "budzisz się rano" i jest :wink4: :wink4:

Opić go trzeba koniecznie :evil: :evil: :evil:[br]Dopisany: 09 Październik 2010, 08:49_________________________________________________Zachowałem się jak jakieś chamidło

:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: Dzień Doberek wszystkim

No czekałem na Ciebie właśnie :D

"Prorok jakiś, czy co ? :blink: "

:polew: :polew: :polew: