bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 eee tam trzeba tylko troche pomyśleć przy wymianie Rozebrać cały przód oraz potem złożyć m.in :gwizdanie: to akurat w każdym A4
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 heheh to ja chyba tez bede sie do Bartka usmiechal jak bedzie robil dobrze rozrzady za tyle co moze wypic [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 11:20_________________________________________________to ile w koncu calosc wyszla tego rozrzadu ?? czesci wymiana calosc Części kosztują coś ok.`1500 zł, bo niedawno pytałam .Gdzieś jest na forum nawet lista tych części i pewnie można taniej kupić od chłopaka od nas. Jest ich bardzo dużo i ważne jest żeby wymienić komplet. Robocizna to wiadomo zależy od mechanika. Każdy będzie płakał oczywiście, bo dłubania od wuja. Ja robiłam jeszcze nastawiacz wtrysku więc zapłaciłam za dwie usługi w sumie.
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 no masz ale nie napisze ile konkretnie no dobra nie to nie ja u siebie w sumie tez robilem 2 lata temu chcialem porownac tylko co prawda inne silniki no ale moze cena by byla zblizona
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 nie porównuj 2,5 do 1,9 to dwie zupełnie inne jednostki
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 nie porownuje ale z cenami bywa roznie czasami przy wymianie niby tanszej z 1,9 zaplacisz wiecej niz od silnika 2,5
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 no masz ale nie napisze ile konkretnie no dobra nie to nie ja u siebie w sumie tez robilem 2 lata temu chcialem porownac tylko co prawda inne silniki no ale moze cena by byla zblizona powiem tyle....w h* a ile sam rozrząd to zapytać trzeba Pana. Mówię, że jeszcze pompę rozbierałam nie?
bartek1605 Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 no niestety 2,5 są wymagające, ale potrafią się odwdzięczyć w jeździe
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Dokładnie takimi wyrazami rzucałam kiedy odebrałam auto. Pan mi oferował jeszcze fakturkę i pytam to znaczy vat jeszcze dojdzie? a on - tak, na co ja to ja dziękuje. Teraz już taka głupia nie jestem, jak byłam kiedy kupowałam to auto. Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba.
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... :>
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 hehehe a Kimi jak zwykle hehe o jednym :gwizdanie: no ja u ciebie za komplet rozrzadu z pompa wszystko wszystko 2,2
Adrenalina Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... *** [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 12:14_________________________________________________Kimi, nie wiedziałam że z Ciebie taki zapalony kibic
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... *** [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 12:14_________________________________________________Kimi, nie wiedziałam że z Ciebie taki zapalony kibic Eee, ale kibic jakiej dyscypliny? Gimnastyki artystycznej w parach mieszanych? To bardziej zawodnik, niż kibic
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... :> Kimi ja poproszę tel. do Twojej kobiety. Musimy z nią poważnie porozmawiać. Jak chłopu wszystkie wyrazy kojarzą się z seksem to znaczy nie dopieszczony jest. To nie może tak być, że będziesz nas tu molestować Jak powiesz, że na spot przyjeżdżasz to będą sami panowie jak tak dalej pójdzie
Adrenalina Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... *** [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 12:14_________________________________________________Kimi, nie wiedziałam że z Ciebie taki zapalony kibic Eee, ale kibic jakiej dyscypliny? Gimnastyki artystycznej w parach mieszanych? To bardziej zawodnik, niż kibic nie no, widziałam że się udzielasz na wątku z obstawianiem meczyków ...i całkiem nieźle Ci idzie
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 powiem tyle....w h* Teraz nikt ze mnie nie zedrze ani centa więcej niż trzeba. Wolałbym zdzierać coś innego, niż centy, no ale co kto lubi zakładać.... :> Kimi ja poproszę tel. do Twojej kobiety. Musimy z nią poważnie porozmawiać. Jak chłopu wszystkie wyrazy kojarzą się z seksem to znaczy nie dopieszczony jest. To nie może tak być, że będziesz nas tu molestować Jak powiesz, że na spot przyjeżdżasz to będą sami panowie jak tak dalej pójdzie No co ja poradzę, co ja poradzę.... Ale daję słowo harcerza - na spotach nic a nic Wam nie grozi
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Basia nadzoruje gdzie Kimi się szwenda po forum
Seba_LDZ Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 hahah pelna inwigilacja ja moge dac namiary gdzie Kimi pracuje albo zlece tam zeby mieli na niego oko :polew:
Kimi Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 hahah pelna inwigilacja ja moge dac namiary gdzie Kimi pracuje albo zlece tam zeby mieli na niego oko :polew: No to jeszcze zapytajcie Mariusza, gdzie mieszkam, bo mnie podwoził do domu - i macie pełny obraz sytuacji I cały misterny plan w piz*u...
Magdalenah Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 hahah pelna inwigilacja ja moge dac namiary gdzie Kimi pracuje albo zlece tam zeby mieli na niego oko :polew: No to jeszcze zapytajcie Mariusza, gdzie mieszkam, bo mnie podwoził do domu - i macie pełny obraz sytuacji I cały misterny plan w piz*u... Nic się nie ukryje
Rekomendowane odpowiedzi