Opublikowano 11 Października 201015 l będziecie się bić ? O naklejki? Ostatni raz o naklejki biłem się w 3 klasie podstawówki :polew: :polew:
Opublikowano 11 Października 201015 l będziecie się bić ? O naklejki? Ostatni raz o naklejki biłem się w 3 klasie podstawówki :polew: :polew: hehehe.. . o obrazki z gumy Turbo :polew:
Opublikowano 11 Października 201015 l Dobra, zawijam na kwadrat. Ciekawe, kiedy dotrę na Teofilów, Limanka zamknięta, a jest pora "powrotów" Pojezierska i Lutomierska pewnie zaje.....ne w piz...u Mariusz, tak, jak napisałem na PW - nie chcę Cię ciągać po mieście, napisz mi na PW, tak plus minus, którędy i o której jeździcie przez Łódź i postaram się "dopasować", coby przechwycić Gołąbki Narka, do wieczora
Opublikowano 11 Października 201015 l jakie brokuly ?? :slina: :slina: :slina: Seba, żarty ci się trzymają... [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 20:11_________________________________________________ będziecie się bić ? O naklejki? Ostatni raz o naklejki biłem się w 3 klasie podstawówki :polew: :polew: hehehe.. . o obrazki z gumy Turbo :polew: ja o historyjki z Donaldów
Opublikowano 11 Października 201015 l Ma ktoś do opylenia z Waszych znajomych dobrego golfa IV? Znajoma szuka...
Opublikowano 11 Października 201015 l http://allegro.pl/oryginalne-audi-gamma-gwarancja-najtaniej-i1255119255.html
Opublikowano 11 Października 201015 l Autor jakie brokuly ?? :slina: :slina: :slina: Seba, żarty ci się trzymają... [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 20:11_________________________________________________ będziecie się bić ? O naklejki? Ostatni raz o naklejki biłem się w 3 klasie podstawówki :polew: :polew: hehehe.. . o obrazki z gumy Turbo :polew: ja o historyjki z Donaldów nie no powaga jakie brokuly ja nic nie wiem nie widzialem damn a tak lubie broksy Kimi kaseciaka ?? no weno nie przeginaj
Opublikowano 11 Października 201015 l Kimi kaseciaka ?? no weno nie przeginaj smiley Why? W aucie i tak zawsze słuchałem radia, bo w chacie nie mam jak, bo się zaraz dziewczyny burzą A najbardziej zależy mi na tym, aby konsola srodkowa była full-ori Panel klimy jest, ale zamontowane teraz radio - padaka, jakieś chińskie, migające jak choinka "cóś" A ja chcę tak (mniej więcej): http://www.audiworld.com/tech/pix/dashbefore1.jpg Beta nie ma RDS-u, dlatego myślę intensywnie nad tą Gammą.
Opublikowano 11 Października 201015 l Autor oj tam nie mozesz podlaczyc concerta ? oile sie da oczywiscie
Opublikowano 11 Października 201015 l oj tam nie mozesz podlaczyc concerta ? oile sie da oczywiscie Concert kosztuje minimum 400-500 PLN, poza tym głośniki, które są obecnie, to też jakaś chińska padaka, więc nie będę inwestował w dobre radio, jak mają mi brzęczeć jakieś buczki na papierowych membranach Przyjdzie pora - wymienię całe audio na pożądny zestaw, właśnie któreś z tych lepsiejszych typu Concert, do tego wzmacniacz i jakieś porządne głośniki. A na razie - chcę chociaż, żeby mi ta chińska padaka nie szpeciła konsoli, poza tym nie ma do niej instrukcji i za cholerę nie wiem, jak zaprogramować stacje w pamięci i za każdym razem muszę ręcznie ustawiać [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 21:10_________________________________________________Dobra, nie będę szalał, jako zaślepka Beta wystarczy na razie Jak dobrze pójdzie, to tego chinola puszczę na Allegro za trzy, cztery dyszki i wyjdę prawie na zero. Najważniejsze i tak teraz są kółeczka na zimę, dobre radio może poczekać.
Opublikowano 11 Października 201015 l Kimi to już lepiej to http://allegro.pl/radio-chorus-i-audi-a3-a4-a6-a8-tt-okazja-bcm-i1265026580.html całkiem ori
Opublikowano 11 Października 201015 l Autor http://allegro.pl/radio-audi-concert-z-lodzi-i1263852307.html tu masz nawet z lodzi
Opublikowano 11 Października 201015 l Dobra Pany ja zawijam ale mnie dziś trząsało cały dzień - poalkoholowo :kox:
Opublikowano 11 Października 201015 l kufa jaka cena, podjedz na fanciszkanska sie dowiedziec o cene tylko nie do rudego