Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: no sprawdze ladowanie sprawdze a co u nas ?? a u mnie w sumie nic sie nei zmienilo pracuje PKB zwiekszam jak to Kimi mowi a co tam ?? To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym. Jak więc wszyscy ci co ich nie mieli ruszą na NFZ-eta to my musimy ostro zapieprzać , ale wiesz bezrobocie wtedy spadnie a raczej liczba zarejestrowanych bezrobotnych i będą się w Brukseli chwalić jaka to Polska bogata hehe. Kimi widzę, że furmanke od spodu dopieścił więc już pewnie śmigał na spota? A jak.... Seba wrzucił zdjęcia, więc możesz zerknąć... A więc jednak ZUS na Zamenhoffa !!!
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :hi: no sprawdze ladowanie sprawdze a co u nas ?? a u mnie w sumie nic sie nei zmienilo pracuje PKB zwiekszam jak to Kimi mowi a co tam ?? To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym. Jak więc wszyscy ci co ich nie mieli ruszą na NFZ-eta to my musimy ostro zapieprzać , ale wiesz bezrobocie wtedy spadnie a raczej liczba zarejestrowanych bezrobotnych i będą się w Brukseli chwalić jaka to Polska bogata hehe. Kimi widzę, że furmanke od spodu dopieścił więc już pewnie śmigał na spota? A jak.... Seba wrzucił zdjęcia, więc możesz zerknąć... A więc jednak ZUS na Zamenhoffa !!! Jak możesz?! ZUS? ja i ZUS? no chyba żebym miała się zająć likwidacją to i owszem, chętnie pomogę. Poza tym wyprowadzamy się z wieżowca niedługo. Jeszcze w tym roku będziemy bliżej Manufaktury.
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 To mnie zmyliło: To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym.
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 To mnie zmyliło: To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym. Kimi po prostu pogódź się z myślą, że nie będziesz detektywem :>
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 To mnie zmyliło: To pracuj , bo czytałam że likwidują konieczność okazywania dokumentów, że jest się ubezpieczonym i opłaca składki, żeby iść do lekarza czy szpitala i zostać przyjętym. Kimi po prostu pogódź się z myślą, że nie będziesz detektywem :> Ok. Myslę, że nie czujesz się dotknięta tym "śledzwtem" ? Taka zabawa tylko.... W pracy, wiesz, coś trzeba robić.... Poza zarywaniem do lasek na czatach..... :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ogłoszenie: Zakład Ubezpieczeń Społecznych przyjmie byłego właściciela agencji towarzyskiej wymagania: - umiejętność opanowania burdelu
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 :polew: Kimi jaki z Ciebie kasanova [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 10:55_________________________________________________ ogłoszenie: Zakład Ubezpieczeń Społecznych przyjmie byłego właściciela agencji towarzyskiej wymagania: - umiejętność opanowania burdelu - burdlu
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :polew: Kimi jaki z Ciebie kasanova no no ... 'pudelek' już opanowany to teraz laski :polew:
chriss Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Magda widze ze swym pojawieniem znowu obudziłaś w Kimim nutkę detektywa
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi broń Boże nie czuję się.... "dotknięta" [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:04_________________________________________________ Magda widze ze swym pojawieniem znowu obudziłaś w Kimim nutkę detektywa No dziwne nie? już raz mnie wyśledził na Aleksandrowskiej hehe ale na szczęście nie gonił i nie sprawdził gdzie zaparkuję.
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi broń Boże nie czuję się.... "dotknięta" [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:04_________________________________________________ Magda widze ze swym pojawieniem znowu obudziłaś w Kimim nutkę detektywa No dziwne nie? już raz mnie wyśledził na Aleksandrowskiej hehe ale na szczęście nie gonił i nie sprawdził gdzie zaparkuję. A tam zaraz wyśledził.... Jechałas sobie po prostu, a ja sobie po prostu stałem na przystanku... :gwizdanie: Masz jedną ramkę klubową, Avanta B6, skojarzyłem fakty - i już Dobra, koniec, bo agusia_xxx_17, natalka_15 i sweetasnaaa_16 się dobijają....
Adrenalina Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi broń Boże nie czuję się.... "dotknięta" [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:04_________________________________________________ Magda widze ze swym pojawieniem znowu obudziłaś w Kimim nutkę detektywa No dziwne nie? już raz mnie wyśledził na Aleksandrowskiej hehe ale na szczęście nie gonił i nie sprawdził gdzie zaparkuję. Dobra, koniec, bo agusia_xxx_17, natalka_15 i sweetasnaaa_16 się dobijają....
Kimi Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Kimi broń Boże nie czuję się.... "dotknięta" [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:04_________________________________________________ Magda widze ze swym pojawieniem znowu obudziłaś w Kimim nutkę detektywa No dziwne nie? już raz mnie wyśledził na Aleksandrowskiej hehe ale na szczęście nie gonił i nie sprawdził gdzie zaparkuję. Dobra, koniec, bo agusia_xxx_17, natalka_15 i sweetasnaaa_16 się dobijają.... No mi tu piszą: "jestes? poklikash? "
chriss Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Magda ja myśle ze to kwestja czasu,zobaczysz jak za jakiś czas wyłoni sie z za centralu i powie a kuku :polew:
Magdalenah Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Magda ja myśle ze to kwestja czasu,zobaczysz jak za jakiś czas wyłoni sie z za centralu i powie a kuku :polew: No właśnie, a mogłam podwieźć erotomana :-) A tak stał i patrzył i żałował, że wolno kojarzy.
Seba_LDZ Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 :polew: :polew: Kimi uwazaj bo mozesz z corka pogadac albo z jakims tlustym typkiem hehehehe sie tak nie nakrecaj
Rekomendowane odpowiedzi