MarianekZg Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ewry bady :polew: PSTRYK -nę bo jeszcze ząbki po wybijacie :decayed: :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 :decayed: :decayed: aloha Mario dzieki za swiatlo - just give me the liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight mial byc szon pol ale nie wiem czy dobrze akcent na i dalem :polew:
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie spać....zwiedzać :polew: Witam z rana Kimi chyba kima w robocie tak jak obiecał :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 :hi: hehhee no na splawik czy tam na dlugopis
Bartas Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 jak ja nie lubie czasem swojej pracy
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 witam , uć, kato, krak, i resztę świata Bartek, a co porabiasz w tej swojej pracy :?: :?: :?:
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Bartek robi w :baseball: jest sportowcem :polew:
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Rafale pewnie ze bede i bede mial aparat i musimy jakiegos ladnego spota ogarnac jak bedzie pogoda to na zewnatrz jak nie to jakis silver byle nie port bo tam juz bylismy i zdjecia byly chociaz ciebie nie bylo mozna popstrykac mysle opcja do ustalenia :D [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________pozatym dawno sie nie widzielismy i nic nie pstrykalismy może byśmy wpadli gdzieś sobie posiedzieć, żeby było miło :naughty: lub
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 hehehe no ale w niedziele ?? piwko ?? nie mam kierowcy ktory mnie zawiezie do warszawy ;(
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;(
Hugo Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;( Seball :polew: :polew:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Aloha ewryciało Seryjnie odpowiem, już mi się cytatów nie chce wklejać: Panie Prezesie : nie śpię, pracuję od 9, przerwę na drzemkę mam od 11 do 15, o 17 idę do domu. Seba : ja też będe autkiem, ale przecież mozna się bawić bez alkoholu, prawda ? yyyy.... tak mi się wydaje.... A spać poszedłem o 2 w nocy, bo mi ktoś kurna podsunął trailer "Salt" z Angeliną Jolie, i musiałem ściągnąc i obejrzeć Ale film, poza tym, że niezła bajka, to zajebiaszczy, szczególnie Angela w czarnych włosach.... No i Olbrychski Dobra, to co to ja miałem... aha, że popracować... Ale najpierw i zestaw śniadaniowy: demoty, mistrzowie i komixxy Praca nie zając, nie ucieknie
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;( All Bundy Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 )
kachnazgierz Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 hehehe no ale w niedziele ?? piwko ?? nie mam kierowcy ktory mnie zawiezie do warszawy ;( to w sobotę [br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 09:30_________________________________________________ ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;( All Bundy Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) tak tak Madzia, jak możesz to podaj dalej
Seba_LDZ Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;( Seball :polew: :polew: hehehe no to Ci sie udalo heheheh See ball ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;( All Bundy Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) o nie nie 19 ladniej :evil: :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów
Magdalenah Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Siemka dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów My się już widzieliśmy :> na spocie. Klekotanie też więc było, cóż Seba ma zaś subiektywne odczucia hehe
Rekomendowane odpowiedzi