Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: ewry bady :polew: :polew:

PSTRYK -nę bo jeszcze ząbki po wybijacie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: aloha Mario dzieki za swiatlo - just give me the liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiight :D mial byc szon pol ale nie wiem czy dobrze akcent na i dalem :polew: :polew: :decayed::naughty:
Opublikowano

Nie spać....zwiedzać :polew: :polew: :polew:

Witam z rana :hi:

Kimi chyba kima w robocie tak jak obiecał :polew: :polew:

Opublikowano
:hi: :hi: hehhee no na splawik czy tam na dlugopis :P
Opublikowano

Bartek robi w :baseball: :baseball: jest sportowcem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Rafale pewnie ze bede :D i bede mial aparat i musimy jakiegos ladnego spota ogarnac jak bedzie pogoda to na zewnatrz jak nie to jakis silver byle nie port bo tam juz bylismy i zdjecia byly chociaz ciebie nie bylo ;) mozna popstrykac mysle opcja do ustalenia :D :D :D:evil:[br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 23:32_________________________________________________pozatym dawno sie nie widzielismy i nic nie pstrykalismy ;)

może byśmy wpadli gdzieś sobie posiedzieć, żeby było miło :naughty: :naughty: :naughty::drunk::drinks: lub :kawa:

Opublikowano

hehehe no ale w niedziele ?? piwko ?? nie mam kierowcy ktory mnie zawiezie do warszawy ;(

Opublikowano
:hi: all
Opublikowano

ale ja nie mam na imie All tylko Seba ;(

Opublikowano

Seball :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Aloha ewryciało :hi:

Seryjnie odpowiem, już mi się cytatów nie chce wklejać:

Panie Prezesie ;) : nie śpię, pracuję od 9, przerwę na drzemkę mam od 11 do 15, o 17 idę do domu. :D

Seba : ja też będe autkiem, ale przecież mozna się bawić bez alkoholu, prawda ?

yyyy.... tak mi się wydaje.... :cool1:

A spać poszedłem o 2 w nocy, bo mi ktoś kurna podsunął trailer "Salt" z Angeliną Jolie, i musiałem ściągnąc i obejrzeć :D

Ale film, poza tym, że niezła bajka, to zajebiaszczy, szczególnie Angela w czarnych włosach.... :rolleyes:

No i Olbrychski :good:

Dobra, to co to ja miałem...

aha, że popracować...

Ale najpierw :kawa: i zestaw śniadaniowy: demoty, mistrzowie i komixxy :decayed:

Praca nie zając, nie ucieknie :tongue4:

Opublikowano

All Bundy :D

Siemka :) dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. :D podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) :evil:

Opublikowano

1289767965_by_jarekzxc_500.jpg

:laghing2:

Opublikowano

hehehe no ale w niedziele ?? piwko ?? nie mam kierowcy ktory mnie zawiezie do warszawy ;(

to w sobotę :decayed:[br]Dopisany: 17 Listopad 2010, 09:30_________________________________________________

Siemka :) dostałam wczoraj ładną wizytówkę na rekompensatę godziny spędzonej z ciałem pedagogicznym gim. :D podzielę się chyba nią z gościem z naprzeciwka, bo zakupił jakiś m-c temu B6 i szpanuje ściemą szybek i klekotem silnika ( mój i tak ładniej klekocze od 1,9 ) :evil:

tak tak Madzia, jak możesz to podaj dalej :)

Opublikowano

Seball :polew: :polew: :polew: :polew:

hehehe no to Ci sie udalo :D heheheh See ball :D

o nie nie 19 ladniej :D:evil: :evil: :evil: :gwizdanie:

Opublikowano

Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów :decayed:

Opublikowano
:decayed::naughty:
Opublikowano

Zaproś go na spota i zrobimy konkurs w klekotaniu klekotów :decayed:

My się już widzieliśmy :> na spocie. Klekotanie też więc było, cóż Seba ma zaś subiektywne odczucia hehe