Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Misie daj cie jak cos znac o kotrej w niedziele bo caly weekend bede w szkole i zebym wiedzial :decayed:

mówisz i masz :good: :good: :good:

:notworthy: byle nawet o 16.30
Opublikowano

Jestem, widzę, że jednak niedziela :decayed:

Gites-majones, jak mawiają macho, rano pojadę sobie do Moskala po kółka zimowe, a po południu spocik - cały dzionek z Adrianną :rolleyes:

Adrianna ma już nowe końcówki, proste, zgrabne nóżki, nic nie puka, nic nie stuka, tylko lać i jeździć :kox:

Wszystkie wahacze z przodu nówencje, łączniki stabilizatora nówencje, od spodu czyściutka i suchutka, jest ok.

Dobra, idę się wykąpać i zjeść coś w końcu.

Opublikowano

a ja też pyknąłem małego moda...kiera skórzana była minimalnie przetarta, to ją pomalowałem i teraz schnie;) Ciekawe, jak wyjdzie.

Opublikowano

ja tez pyknalem moda i do tego sie wkurwilem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: wlasnie wrocilem i po drodze zlapalem kapcia :wallbash: :wallbash: :wallbash: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: :rant: nowe zimowki :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: i jeszcze kuwa jakby tego bylo malo felga sie zapiekla na piescie i nie moglem jej sciagnac kuwa co ja sie na mocowalem chodzic nie moge od kopania w kolo nie wiem jak ja jutro gdzies pojde :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: 1:45 kopania .... prawie jak w pitstopie u kubicy ...

mozecie jakiegos wulkanizatora polecic ?? kurde niby dziury nie widac ale sruba byla dosc konkretna :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ciut ciensza niz palec najmniejszy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: co za padaczka padam na twarz .... :confused4:

Opublikowano

ja tez pyknalem moda i do tego sie wkurwilem :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: wlasnie wrocilem i po drodze zlapalem kapcia :wallbash: :wallbash: :wallbash: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: :rant: nowe zimowki :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: i jeszcze kuwa jakby tego bylo malo felga sie zapiekla na piescie i nie moglem jej sciagnac kuwa co ja sie na mocowalem chodzic nie moge od kopania w kolo nie wiem jak ja jutro gdzies pojde :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: 1:45 kopania .... prawie jak w pitstopie u kubicy ...

mozecie jakiegos wulkanizatora polecic ?? kurde niby dziury nie widac ale sruba byla dosc konkretna :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: ciut ciensza niz palec najmniejszy :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: co za padaczka padam na twarz .... :confused4:

coz ja po galantym gwoździu wulkanizowalam u siebie na wsi

facio calą dobe podobno urzęduje a ja bylam chyba tez jakso nei typowo w niedziele, drugi raz tez w zgierzu robiłam przy alei armii krajowej i tez super i szybko.wpółczuje, dokładnie wiem jak sie czujesz kiedy mas znówkie opone....

Opublikowano

u mnie wulkanizacja opony u zaufanych ludzi kosztuje 10 zł - nigdy na nich nie narzekam;)

Opublikowano

ehhh kurde 2 razy zlapalem w zyciu kapcia raz dzisiaj i raz w usa hehehe tam bylo gorzej :) szybciej mi poszlo pitstop kubicy :D zlapalem kapcia o 2 w nocy bialy dodgem neonem na czarnej dzielnicy :D:naughty: to byla jazda :D heheh [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 23:18_________________________________________________Kimi chyba kima to ja sobie pykne moze mi cisnienie zejdzie hehehe jak powietrze z opony :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :naughty::kox:

Opublikowano

no i widzisz :D wreszcie :D stara gwardia :DPYYYYYYK

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

i jak to jest Prezes wpada pisze wiadomosc i nigdy nie widze zeby jego kwadracik palil sie na zielono :D

Opublikowano

no i widzisz :D wreszcie :D stara gwardia :DPYYYYYYK

Nie śpię, musiałem się wykąpać po tym warsztacie

Ael jestem deczko zrąbany, więc pewnie zaraz uderzę do wyra :confused4:

Opublikowano

ja tez mam dosyc dzisiaj ale musze po pykac troche :/ musze sie wyluzowac :P

Opublikowano

ja już pyknąłem

Opublikowano

i jak to jest Prezes wpada pisze wiadomosc i nigdy nie widze zeby jego kwadracik palil sie na zielono :D

O cholera żaróweczka mi się w profilu spaliła :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jakiś taki Bond, madafaka, że jest, a go nie ma :naughty:

Opublikowano

eeeeeeeeeee kurde i znowu biala :D heheheh masz czity ewidentnie :P:DPYYYYYYYYYYYYK

Opublikowano

Ok, przekonałeś mnie...udam się w stronę barku :gwizdanie:

Opublikowano

A ja udam się w stronę pościeli, chciałem chwilę z Wami posiedzieć, ale ni chu...

Zmęczenie bierze górę.

Dobranoc, Panowie :papa: