Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ale jebie lodem :polew: W Lublinie aktualnie -15*C
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 hehhe tak mi dzisiaj strzelilo cos do glowy zeby zamontowac sobie concerta III myslicie ze da rade ?? bo nie wiem czy sie to zmiecic chociaz kurde to jest 2 dinowe wiec pewnie duzo rypania z przekladaniem kosza :/ hmmm ma ktos pojecie ?? moze by to wyrezac
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Seba , a co masz teraz u Siebie włożone ??
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 concerta II serie tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 concerta II serie tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 hej łódzkie człowieczki Czuję się pominięty :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 concerta II serie tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 09:28_________________________________________________ hej łódzkie człowieczki czesc Aniu
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Aloha ewryciało To tak seryjnie: Witam całą Polskę !!! Bo tu już u nas powoli robi się nie "łódzki", ale "ogólnopolski": Łódź, Zgierz, Katowice, Kraków, Lublin
Hugo Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 concerta II serie tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? Panel klimatronika pod 2 DIN jest węższy. Chyba , że chcesz się pobawić w jego piłowanie
zlota1977 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 hej łódzkie człowieczki Czuję się pominięty :polew: :polew: sorry Prezes jechałam przez Częstochowe, Lublin mi nie po drodze :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 oo jest i Kimi [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________ :hi: No wiesz, w pracy dostałem żółtą kartkę, następna jest już tylko czerwona, więc na razie sobie w pracy odpuszczę :> Ale spoko, coś wymyślę. Biurko przestawię, żeby nikt monitora nie widział [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________No to coś ode mnie w ten jakże zaskakujący dla drogowców dzionek: Miejsce: wiadukt Limanowskiego/Aleksandrowska przy Brukowej, kierunek Aleksandrów Łódzki, godzina 19 [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________Jakość wiem, fiutowa Tak z partyzanta robione, bo omijałem właśnie tego TIR-a, co go widac na górnym zdjęciu na środku, bo się bida rozkraczyła pod górę [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________ Ale to, co zobaczyłem na Włókniarzy, pomiędzy Limanowskiego a Pojezierską w kierunku na Radogoszcz - rozwaliło mi konstrukcję Trzy pasy stojących w śniegu TIR-ów i samochody zakopane na trawie, próbujące jakoś z tego wyjechać i je ominąć. No padaka totalna. Ja tylko współczuję tym drajwerom z tych ciężarówek, bo czeka ich niezła nocka Ja tam im nie współczułam, bardzo dobrze im tak. Jak się ma mózg kury to tak jest . Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie. I tak dzięki tym poczynaniom panów w TIR-ach już po 4 godz byłam w domu. Gratulacje dla panów za letnie opony również. Mam nadzieje, że im d*py zamarzły.Wczoraj na Zgierskiej jeszcze kuźwa strajkować chcieli i policja im zupki woziła zeby sie nie denerwowali. Pytam się czy tym co pomiędzy nimi w osobówkach stali i nie wiedzieli że nie pojadą dalej też zupki dali? Wracałam do domu i sznur aut ciągnął się od Włókniarzy do Ozorkowa. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 09:40_________________________________________________ bry
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie. No tu masz rację. Ale to pewnie było podejście na zasadzie "a może mi się uda".
Seba_LDZ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 concerta II serie tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? Panel klimatronika pod 2 DIN jest węższy. Chyba , że chcesz się pobawić w jego piłowanie hmmm zalezy ile jak 4 cm heheh to bieda jak 2 mm to jeszcze jakos sie da upchnac czyli fizycznie jest to mozliwe ogolnie tak ?? bez kupna klimatronika i popieklniczki
Kimi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dobra, do roboty, nie można drażnić lwa siedząc w jego klatce Wpadnę na przerwie
Magdalenah Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie. No tu masz rację. Ale to pewnie było podejście na zasadzie "a może mi się uda". Trzy pasy i trzy razy sie nie udało.Został 4 na szczęście i można było skręcić i zawrócić. Są gdzies fotoski z naszego spotkania w pubie? Szefu widziałam wrzucił z kręgli. Ostatnie wymiata haha
bartek1605 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dzisiaj to normalnie autostrada w łódce
Magdalenah Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dzisiaj to normalnie autostrada w łódce w łódce tak, łagiewnicka w lodzie i w śniegu, było ekstremalnie
bartek1605 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 mogłaś grzać Wycieczkową lub Strykowską
Rekomendowane odpowiedzi