Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ale jebie lodem :polew: :polew: :polew: W Lublinie aktualnie -15*C :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hehhe tak mi dzisiaj strzelilo cos do glowy zeby zamontowac sobie concerta III myslicie ze da rade ?? bo nie wiem czy sie to zmiecic chociaz kurde to jest 2 dinowe wiec pewnie duzo rypania z przekladaniem kosza :/ hmmm ma ktos pojecie ?? :) moze by to wyrezac :D

Opublikowano

Seba , a co masz teraz u Siebie włożone ??

Opublikowano
  • Autor

concerta II serie :) tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka :D

Opublikowano

concerta II serie :) tyle ze to jest 1 din nizej jes klimatronik a pozniej juz nic poleczka :D

To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę :hi:

Opublikowano

hej łódzkie człowieczki :tongue4:

Opublikowano

Czuję się pominięty :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

To żeby włożyć Concert III musiałbyś kupić ramkę pod 2 DIN , panel klimatronika i popielniczkę :hi:

o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? :facepalm:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 09:28_________________________________________________

czesc Aniu :D

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

To tak seryjnie: Witam całą Polskę !!! :D

Bo tu już u nas powoli robi się nie "łódzki", ale "ogólnopolski": Łódź, Zgierz, Katowice, Kraków, Lublin

Opublikowano

o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? :facepalm:

Panel klimatronika pod 2 DIN jest węższy. Chyba , że chcesz się pobawić w jego piłowanie :naughty:

Opublikowano

Czuję się pominięty :polew: :polew: :polew: :polew:

sorry Prezes jechałam przez Częstochowe, Lublin mi nie po drodze :gwizdanie:

Opublikowano

oo jest i Kimi :D [br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:31_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

No wiesz, w pracy dostałem żółtą kartkę, następna jest już tylko czerwona, więc na razie sobie w pracy odpuszczę :>

Ale spoko, coś wymyślę. Biurko przestawię, żeby nikt monitora nie widział :D

[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:38_________________________________________________No to coś ode mnie w ten jakże zaskakujący dla drogowców dzionek:

Miejsce: wiadukt Limanowskiego/Aleksandrowska przy Brukowej, kierunek Aleksandrów Łódzki, godzina 19

29112010.jpg

29112010_001.jpg

:decayed:[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:41_________________________________________________Jakość wiem, fiutowa :D

Tak z partyzanta robione, bo omijałem właśnie tego TIR-a, co go widac na górnym zdjęciu na środku, bo się bida rozkraczyła pod górę :D

[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 21:43_________________________________________________

Ale to, co zobaczyłem na Włókniarzy, pomiędzy Limanowskiego a Pojezierską w kierunku na Radogoszcz - rozwaliło mi konstrukcję :no:

Trzy pasy stojących w śniegu TIR-ów i samochody zakopane na trawie, próbujące jakoś z tego wyjechać i je ominąć. No padaka totalna.

Ja tylko współczuję tym drajwerom z tych ciężarówek, bo czeka ich niezła nocka :(

Ja tam im nie współczułam, bardzo dobrze im tak. Jak się ma mózg kury to tak jest . Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie. I tak dzięki tym poczynaniom panów w TIR-ach już po 4 godz byłam w domu. Gratulacje dla panów za letnie opony również. Mam nadzieje, że im d*py zamarzły.Wczoraj na Zgierskiej jeszcze kuźwa strajkować chcieli i policja im zupki woziła zeby sie nie denerwowali. Pytam się czy tym co pomiędzy nimi w osobówkach stali i nie wiedzieli że nie pojadą dalej też zupki dali? Wracałam do domu i sznur aut ciągnął się od Włókniarzy do Ozorkowa. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 09:40_________________________________________________ :hi: bry

Opublikowano

Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie.

No tu masz rację. Ale to pewnie było podejście na zasadzie "a może mi się uda".

Opublikowano
  • Autor

o w piczke az tyle ?? te stare nie beda pasowaly do kosza 2 dinowego ?? :facepalm:

Panel klimatronika pod 2 DIN jest węższy. Chyba , że chcesz się pobawić w jego piłowanie :naughty:

hmmm zalezy ile :) jak 4 cm heheh to bieda jak 2 mm to jeszcze jakos sie da upchnac :)

czyli fizycznie jest to mozliwe ogolnie tak ?? bez kupna klimatronika i popieklniczki :)

Opublikowano

Dobra, do roboty, nie można drażnić lwa siedząc w jego klatce :decayed:

Wpadnę na przerwie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

mieczak :P:polew: :polew: :polew::decayed::naughty::kox: :gwizdanie:

Opublikowano

Nie wymija się kolejnymi pasami zakopanego TIR-a skoro samemu się też zakopie.

No tu masz rację. Ale to pewnie było podejście na zasadzie "a może mi się uda".

Trzy pasy i trzy razy sie nie udało.Został 4 na szczęście i można było skręcić i zawrócić. Są gdzies fotoski z naszego spotkania w pubie? Szefu widziałam wrzucił z kręgli. Ostatnie wymiata haha

Opublikowano

dzisiaj to normalnie autostrada w łódce :decayed:

Opublikowano

dzisiaj to normalnie autostrada w łódce :decayed:

w łódce tak, łagiewnicka w lodzie i w śniegu, było ekstremalnie :kwasny:

Opublikowano

mogłaś grzać Wycieczkową lub Strykowską :tongue4: