Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

ku...rw :wallbash: -19*C troszkę doj...ało :wallbash: ciekawe czy moja niunia zagada :mysli: całą noc bidulka stała na tym mrozie :confused4:

ale nic to przecież już pppppppppiiiiiiiiąąąąąąąąąąttttttttttttuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooo :dance: :dance:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 07:01_________________________________________________zagadała niuńka bez problemu :wink4: :wink4: :good: :good: :dance: :dance:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja chce jakis tani dysk zew 2,5

Kupiłem ostatnio takie coś http://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-pqi-h566-2-5-500gb-usb-3-0-graphite-308898/ . Wziąłem go ze względu na USB 3.0 i się nie zawiodłem. Przesył danych idzie jak burza :kox:

Opublikowano

:hi:

wreszcie piąteczek :)

:decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja chce jakis tani dysk zew 2,5

Kupiłem ostatnio takie coś http://www.morele.net/dysk-zewnetrzny-pqi-h566-2-5-500gb-usb-3-0-graphite-308898/ . Wziąłem go ze względu na USB 3.0 i się nie zawiodłem. Przesył danych idzie jak burza :kox:

siemka :D

a usb 3.0 masz w kompie ?? bo to nowosc jest :> i chyba ze 3 notebooki maja to zlacze na pokladzie :mysli::rolleyes:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 08:21_________________________________________________piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatek szieeeeeeeeeeeeeeeeeee :D jeszcze tylko trzeba dojechac do lodzi :przebiegly:

Opublikowano

może Ci się uda :gwizdanie:

u nas ma padac całydzień znowu :wallbash:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 09:02_________________________________________________chyba będzie zły dzień :kwasny:

Adam wyprowadził już mnie z równowagi, kaszle, leków nie chciał wziąść i chyba się spóźnił do szkoły, masakra, już mnie gardło boli od krzyczenia :wallbash: 3 skorpiony w domu i ja biedny wodniczek :beksa:

Opublikowano

Aloha ewryciało :papa:

:hi:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 09:02_________________________________________________chyba będzie zły dzień :kwasny:

Adam wyprowadził już mnie z równowagi, kaszle, leków nie chciał wziąść i chyba się spóźnił do szkoły, masakra, już mnie gardło boli od krzyczenia :wallbash: 3 skorpiony w domu i ja biedny wodniczek :beksa:

Kasiu, dasz radę, trza być twardym nie miętkim :decayed:

No dzieci to dzieci, ja też czasem rano dostaję białej gorączki, jak odprowadzam Nikolę do przedszkola i sam spieszę się do pracy - a ona ma wtedy tysiąąąąące zajęć ważniejszych od umycia się, ubrania itp. :D

Będzie dobrze :good:

Piątek jest przecież :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 09:14_________________________________________________

Dobra, na razie spadam, bo będzie dym :wink4:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

:decayed:

co miche cieszysz :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

a bo jestes to mi sie patela rozkrecila :D:naughty::decayed:

Opublikowano

byłem u wulkanizatora i kurfa opona na śmietnik :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

a co zrobiles >??

Opublikowano

seba, dlaczego nie czytasz dokładnie wszystkich stronek? :bicz3:

Opublikowano
  • Autor

kurde bo mi net szwankuje wydawalo mi sie ze czytam kurde :/[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 11:47_________________________________________________no juz wiem czyli kapec na parkingu :P

Opublikowano

Full legal ściema unlimited :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 12:12_________________________________________________

I jak mam przerwę, to kurna jak zwykle nikogo nie ma... :disgust:

Opublikowano

:bry:

:hi:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 09:02_________________________________________________ 3 skorpiony w domu i ja biedny wodniczek :beksa:

:shocked:

Opublikowano

chriss, patrzysz jak płacze kobita - przytul , a nie się dziwujesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehehe

jak to nikogo nie ma :P

chociaz tu ostatnio strasznie cicho to fakt ;)

Opublikowano

hehehe

jak to nikogo nie ma :P

chociaz tu ostatnio strasznie cicho to fakt ;)

Muszę uważać... :smutas:

Bo będzie czerwona kartka

Opublikowano

chriss, patrzysz jak płacze kobita - przytul , a nie się dziwujesz :decayed:

bo 3 skorpiony w domu a ja mam jednego wiec wiem co to znaczy :(