Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Dobra, Madzia, widzę, że się nie doczekam na buziaka Wracam do pracy
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Dobra, Madzia, widzę, że się nie doczekam na buziaka Wracam do pracy zazdrośnik
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l no faktycznie zawsze moge strzelać że Bartek :D:D Tak ja zauważyłem wczoraj że z Panów to naprawde spoko ekipa jest :D:D:D Także jak najbardziej pozytywnie wspominam wczorajszy spot na parkingu :D:D Spot Dajewoo podgrzał atmosfere także ogólnie fajnie było:P
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l no faktycznie zawsze moge strzelać że Bartek :D:D Tak ja zauważyłem wczoraj że z Panów to naprawde spoko ekipa jest :D:D:D Także jak najbardziej pozytywnie wspominam wczorajszy spot na parkingu :D:D Spot Dajewoo podgrzał atmosfere także ogólnie fajnie było:P Jakich panów, my po prostu fajne chłopaki są i dziewuchy też fajne
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l No dobra fajne chłopoki :D:D a dziołchy to nie wiem bo nie było huh, co za dzień nawet nie wiem kiedy przeleciało do 14:00 No do 15 chwilka moment zleci zaraz i w Avancika dupke wsadze i do domu Seba nie jedź do Zakopca tam ludzie umierają :naughty: Złota mam chyba identyczne felgi na swoim jak Ty w avatarze
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l No dobra fajne chłopoki :D:D a dziołchy to nie wiem bo nie było huh, co za dzień nawet nie wiem kiedy przeleciało do 14:00 No do 15 chwilka moment zleci zaraz i w Avancika dupke wsadze i do domu ja do 17:00 ;(
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Jezu do 17 to ja bym nie wysiedział, wole przyjść na 7 odsiedziec szybko swoje i potem jeszcze cały dzień wolny
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Jezu do 17 to ja bym nie wysiedział, wole przyjść na 7 odsiedziec szybko swoje i potem jeszcze cały dzień wolny zazdroszczę ja do 17:00 i to też rzadko bywa żeby wyjść punktualnie
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l http://moto.allegro.pl/audi-a4-b6-b7-dywaniki-gumowe-petex-z-zaczepami-i1354992868.html ktos cos takiego moze kupował ? poszukuje do autka[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________ Z wyglądu są identyczne jak moje (miałem od nowości u siebie i nie wiem czy Audi takie dawało ) i są bardzo dobre więc polecam. Dzisiaj sprawdzę co na nich napisali (może to ta sama firma/producent) to napiszę później....
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Złota mam chyba identyczne felgi na swoim jak Ty w avatarze Ladne :naughty:
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l hehe u mnie też rzadko jak coś to wychodzę wcześniej od 2 lat jak tu pracuje to później wyszedłem ze 3 razy raz to nawet po 16 wyszedłem ale to dlatego że miałem kolizje (spokojnie Hondą nie Audi) i mi zeszło troche na wypisywaniu tych oświadczeń, znaczy sprawcy zeszło bo to oczywiście nie moja wina była (miałem pierwszeństwo, ale że jechałem troche szybciej niż przepisy pozwalały to cicho ) Złota mam chyba identyczne felgi na swoim jak Ty w avatarze Ladne :naughty: Dzięki ale głowy nie dam sobie uciąć że są identyczne będzie ciepło to założe
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l Kurcze no faktycznie mogłem strzelać że Bartek:D Pewnie wszyscy to znacie już ale wstawiam może komuś poprawi humor na dzisiejsze popołudnie:P
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l hehehe mowilem Ania czemu ?? jak to umieraja ?? :shocked: ja jak umarłam w zeszłym roku w pierwszy dzień to cudowne zmartwychwstanie nastąpiło dopiero ok. 18:00 dnia następnego :gwizdanie:
Opublikowano 3 Stycznia 201115 l hehehe mowilem Ania czemu ?? jak to umieraja ?? :shocked: ja jak umarłam w zeszłym roku w pierwszy dzień to cudowne zmartwychwstanie nastąpiło dopiero ok. 18:00 dnia następnego :gwizdanie: coś w tym stylu właśnie Basia standartowo kuligu z Miśkami nie doczekałam