Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w pewnym zrodle sprwdzales ?? :) bo wiesz roznie bywa :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bezpośrednio u dilera Audi w Łodzi na Przybyszewskiego :)

Opublikowano
  • Autor

no to gitarka :D byle nie mieli nic wspolnego z firma ktora sprowadza Ci to auto :)

Opublikowano

eeee niee, spokojnie :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

no ale jak chcesz weryfikacji to zawsze da sie zrobic :P[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 15:23_________________________________________________i kolejna b7 :)

Opublikowano

bezpośrednio u dilera Audi w Łodzi na Przybyszewskiego :)

to dziwne że Ci sprawdzili (chyba, że masz kogoś znajomego) bo teraz już nie ma takiej możliwości, żeby sprawdzić historię auta, chyba, że pojedziesz na przegląd przedkupny :wink4:

Opublikowano
:hi: witamy "świeżego" kolegę w łódzkiej bandzie :decayed::naughty::decayed::evil: :evil: :evil::drunk::a4fan: :a4fan: :a4fan:
Opublikowano

:siema: jako, że w najbliższych dniach stanę się posiadaczem autka z pod znaku :a4fan: to witam się też na lokalnym kąciku :rolleyes:

autko jedzie już do Polski, mam nadzieję dojedzie w całości :embarrassed: oczywiście postaram się też pojawić na jakimś spociku jak już je ogarnę :)

powitać :hi:
Opublikowano

to dziwne że Ci sprawdzili (chyba, że masz kogoś znajomego) bo teraz już nie ma takiej możliwości, żeby sprawdzić historię auta, chyba, że pojedziesz na przegląd przedkupny :wink4:

dokładnie jak mówisz, jak dzwoniłem to jeśli nie jest na mnie zarejestrowany to nie sprawdzą, ale okazało się, że znajomy tam pracuje, więc obyło się bez problemu :)

Opublikowano

no to gitara :wink4:

Opublikowano
  • Autor

oj tutaj tez mozemy sprawdzic przeca ;)

Opublikowano

witam wszystkich :confused4: :confused4: :hi: :hi:

NIC, ALE TO KOMPLETNIE NIC NIE MAM NA SWOJE USPRAWIEDLIWIENIE :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag::dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura:

Opublikowano

:siema: jako, że w najbliższych dniach stanę się posiadaczem autka z pod znaku :a4fan: to witam się też na lokalnym kąciku :rolleyes:

autko jedzie już do Polski, mam nadzieję dojedzie w całości :embarrassed: oczywiście postaram się też pojawić na jakimś spociku jak już je ogarnę :)

koniecznie na spot :good:

Opublikowano
:siema: Mariano :decayed:
Opublikowano

NIC, ALE TO KOMPLETNIE NIC NIE MAM NA SWOJE USPRAWIEDLIWIENIE :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag: :bag::dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura: :dziura:

siemaaa... :D Mario jest OK :good:

Opublikowano

hahahaha spoko :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Mario nie ma co się przejmować sami swoi :)

Opublikowano

Siema Mario :papa:

No i witam nowego Kolegę kanu :hi: :hi: :hi:

Niedługo będzie więcej B7 niż B5 i B6 razem wziętych :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 16:49_________________________________________________

Dobra, zawijam na kwadrat :papa:

Do wieczora

Opublikowano

Ja już w pracy :disgust:

Ale już chyba mogę zacząć odliczać dni, jak wszystko ładnie sprawnie pójdzie, to w marcu zmiana :dance:

Miłego dnia :papa:

Na irku sobie będę :rolleyes:

o co kaman Kimi :mysli:

Opublikowano

Kimi chce się przebranżowić ? :naughty: